AMICA SPFS 28TLDZP X

AMICA SPFS 28TLDZP X

AMICA SPFS 28TLDZP X

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 8 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

AMICA SPFS 28TLDZP X - popis produktu

Sporák AMICA SPFS 28TLDZP X:Využijte i vy naší skvělé cenové nabídky na praktický kombinovaný sporák se 4 plynovými hořáky Amica SPFS 28TLDZP X. Spotřebič se řadí do energetické třídy A. Trouba o objemu 65 litrů nabídne dostatek prostoru a hodí se tak i do početnějších rodin. Multifunkční trouba s 9 funkcemi je vybavena praktickou funkcí Rozmrazování nebo i elektrickým grilem o výkonu 1 500 W. Přítomen je výsuvný odkládací prostor pro uskladnění 2 plechů, které jsou součástí balení. O pohodlné vkládání a bezpečný odběr plechu z trouby se starají teleskopické výsuvy. S trojitým sklem dveří trouby nehrozí popálení vašich nejmenších. Skvělé, že?Klíčové vlastnosti kombinovaného sporáku Amica SPFS 28TLDZP XVolně stojící kombinovaný sporák se 4 plynovými hořákyBezpečnostní pojistky hořákůLitinové roštyElektrické zapalování v knoflíkuEnergetická třída AMultifunkční trouba s 9 funkcemi a vnitřním objemem 65 litrůElektrická trouba bez zadního kruhového topného tělesa s ventilátoremVýsuvný odkládací prostorPraktická funkce RozmrazováníTeleskopické výsuvySnadno čistitelný smaltTlumené dovírání dvířek Soft closeTrojité sklo dveří troubyElektrický gril s výkonem 1 500 WPohodlná obsluha kombinovaného sporáku AmicaKombinovaný sporák Amica SPFS 28TLDZP X zaujme nejen kvalitním zpracováním, ale také solidní cenou. Nad hořáky jsou umístěny litinové rošty, které umožní nejen lepší organizaci během vaření na více hořácích, ale také usnadní údržbu sporáku. Pohodlnou obsluhu plynových hořáku zajišťuje elektrické zapalování v každém knoflíku. Díky této vychytávce již nemusíte hledat zápalky nebo zapalovač. Maximální bezpečnost při vaření je docílena bezpečnostními pojistkami. Ty automaticky uzavřou přívod plynu při náhodném zhasnutí plamene. 

Produkt AMICA SPFS 28TLDZP X patří do skupiny produktů Kombinované sporáky, je v nabídce značky AMICA, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt AMICA SPFS 28TLDZP X označuje EAN kód 5906006564193.

AMICA SPFS 28TLDZP X - parametry produktu

AMICA SPFS 28TLDZP X - historie ceny a dostupnosti

AMICA SPFS 28TLDZP X - další zajímavé produkty

AMICA SPFS 28TLDZP X - jak nakoupit nejvýhodnější?