Allnature Kyselina citronová 500 g

Allnature Kyselina citronová 500 g

Allnature Kyselina citronová 500 g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 66 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Allnature Kyselina citronová 500 g - popis produktu

Eko čisticí prostředek Allnature Kyselina citronová 500 g: Kyselina citronová je všestranným ekologickým pomocníkem pro každou domácnost. Klíčové vlastnosti eko čisticího prostředku Allnature Kyselina citronováBezpečně odstraňuje nečistoty a zápachČistí odpad, obkladačky, i spotřebičeSvé využití ale nalezne i i při tvorbě kompotů a marmelád, jelikož podporuje želírovací proces a zvýrazňuje chuť ovoce i zeleniny při zavařování PoužitíÚklid, 2 čajové lžičky na 500 ml vodyČištění pračky, 250 g kyseliny citronové nasypte do prázdného bubnu, cyklus praní na 50 - 60 °COblečení, pro odstranění skvrn prádlo namáčejte 1 h v roztoku 10 g kyseliny citronové na 1 litr vodyČištění rychlovarné konvice, konvici naplňte vodou do ponoření topného tělesa a přidejte 1 lžíci kyseliny citronové, nechte projít varemČištění myčky, 250 g kyseliny citronové nasypte do prázdné myčky a spusťteSložení:Kyselina citronová E330 100 %Obsah:500 g

Kyselina citronová je všestranným ekologickým pomocníkem pro každou domácnost . Bezpečně odstraňuje nečistoty, bakterie, plísně a zápach . Čistí odpad, obkladačky i spotřebiče.

Produkt Allnature Kyselina citronová 500 g patří do skupiny produktů Čistící prostředky, patří pod značku AllNature, Allnature s.r.o., naleznete jej v e-shopu Grizly.cz, Alza.cz, 4home.cz a je navržen unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Univerzální čističe, vyrábí jej značka AllNature, Allnature s.r.o., naleznete ho u prodejce Grizly.cz, Alza.cz, 4home.cz a je designován unisex.

Produkt Allnature Kyselina citronová 500 g patří do skupiny produktů Přípravky na praní, je v nabídce značky AllNature, Allnature s.r.o., v nabídce prodejce Grizly.cz, Alza.cz, 4home.cz a je určen unisex.

Produkt Allnature Kyselina citronová 500 g je označen EAN kódem 8595674626301.

Allnature Kyselina citronová 500 g - parametry produktu

Allnature Kyselina citronová 500 g - historie ceny a dostupnosti

Allnature Kyselina citronová 500 g - další zajímavé produkty

Allnature Kyselina citronová 500 g - jak nakoupit nejvýhodnější?