ALÉ Cyklistické kalhoty krátké s laclem - WATT 3.6R-EV1 - černá

ALÉ Cyklistické kalhoty krátké s laclem - WATT 3.6R-EV1 - černá

ALÉ Cyklistické kalhoty krátké s laclem - WATT 3.6R-EV1 - černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 129 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ALÉ Cyklistické kalhoty krátké s laclem - WATT 3.6R-EV1 - černá - popis produktu

Dříve jsme mluvili o monitorech tepové frekvence a poté VO2max, ale nyní je v moderní cyklistice vše o WATTECH. Z tohoto důvodu se Alé's R+D Lab zaměřila na vytvoření prvních cyklistických kalhot, která optimalizují energii produkovanou při šlapání. Výsledkem je jedinečná 3D struktura s různými kompresními pásy, které se tvarují do přirozené formy svalu pro exkluzivní přizpůsobení. Švy redukované na minimum a popruhy xAir Bib kombinují ultranízký objem se skutečnou stabilitou. Laserem střižený lem nohavic obsahuje lehké silikonové pásky integrované do přízí látky. Teplotní rozsah: 18° - 30°C. Ochrana před sluncem SPF 50+. Body Mapping - technologie střihu, který během jízdy perfektně přiléhá na těle a zároveň kombinuje vybrané látky na jednotlivých částech těla tak, aby byla zajištěna správná prodyšnost a funkční vlastnosti. Zero Friction - technologie umožňuje spojit dvě různé látky bez použití klasických švů. Místo švů je použita speciální samolepicí páska, díky čemuž je spoj vysoce elastický, odolný a maximálně pohodlný na nošení. Tato technologie také umožňuje mít oblečení ještě lehčí, tenčí a přesto odolné. Leg Stability - elastické zakončení nohavic, které je velmi lehké a udržuje nohavice na svém místě. Silikonová vlákna jsou vpletena do látky a je tak zajištěno velmi příjemné nošení bez nepříjemného stažení. Free System Bib - lehkost, rychlé schnutí a komfort jsou tři hlavní charakteristiky těchto šlí. Tyto šle poskytují správnou podporu pohybu a zároveň jsou velmi tenké a dobře drží na těle. Závodní vložka nejvyšší kategorie 8 HF.

Produkt ALÉ Cyklistické kalhoty krátké s laclem - WATT 3.6R-EV1 - černá lze nalézt mezi produkty ve skupině Krátké kalhoty, je v nabídce značky ALÉ v nabídce e-shopu Holokolo.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Cyklistické kalhoty od značky ALÉ v nabídce e-shopu Holokolo.cz.

ALÉ Cyklistické kalhoty krátké s laclem - WATT 3.6R-EV1 - černá - parametry produktu

TEPLOTNÍ MINIMUM+18°C
TEPLOTNÍ MAXIMUM+30°C
ROČNÍ OBDOBÍjaro, léto
POHLAVÍpánské
KategorieKalhoty, Krátké kalhoty, Cyklistické kalhoty, Monitory, Cyklistika
ZnačkaALÉ
E-shopHolokolo.cz

ALÉ Cyklistické kalhoty krátké s laclem - WATT 3.6R-EV1 - černá - historie ceny a dostupnosti

ALÉ Cyklistické kalhoty krátké s laclem - WATT 3.6R-EV1 - černá - další zajímavé produkty

ALÉ Cyklistické kalhoty krátké s laclem - WATT 3.6R-EV1 - černá - jak nakoupit nejvýhodnější?