Akupresurní kamínková masážní podložka Velikost: 120 cm

Akupresurní kamínková masážní podložka Velikost: 120 cm

Akupresurní kamínková masážní podložka Velikost: 120 cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 349 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Akupresurní kamínková masážní podložka Velikost: 120 cm - popis produktu

Akupresurní kamínková masážní podložka se skládá z barevných kamínků, které díky svým tvarům a rozmístění masírují reflexní body nohou a zároveň je prokrvují. Na podložce jsou uvedeny krátké popisky k jednotlivým kamínkům uvádějící části těla či orgány na které působí. Akupresurní podložka je vybavena plastovými kamínky různých rozměrů a tvarů. Během masáže na ní se v těle uvolňují endorfiny, které zlepšují náladu a mají pozitivní vliv na tělo. Tato podložka je velmi účinná při zmírňování napětí a pocitu tíhy v chodidlech. Po cvičení na ní se budete cítit zrelaxovaní a pocítíte znovunabytou energii. Podložka pozitivně působí na celý organismus, uvolňuje napětí a odplavuje nahromaděné toxiny. Díky svým praktickým rozměrům a váze je použitelná v pohodlí domova či v zaměstnání, kde si můžete ulevit od napětí či bolesti během náročného dne. Po masáži kobereček jednoduše srolujete. Podložka má dvě části (120/170 cm): chodníček na procházení se a masáž chodidel obrys chodidel s vyznačenými reflexními body s popisky Upozornění: Balení neobsahuje náhradní kamínky vzhledem k vylepšené technologii lepení.

Produkt Akupresurní kamínková masážní podložka Velikost: 120 cm patří do skupiny produktů Masážní podložky od značky Huayuewei v nabídce e-shopu Fabulo.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Akupresurní podložky, patří pod značku Huayuewei, naleznete jej v e-shopu Fabulo.cz.

Akupresurní kamínková masážní podložka Velikost: 120 cm - parametry produktu

Akupresurní kamínková masážní podložka Velikost: 120 cm - historie ceny a dostupnosti

Akupresurní kamínková masážní podložka Velikost: 120 cm - další zajímavé produkty

Akupresurní kamínková masážní podložka Velikost: 120 cm - jak nakoupit nejvýhodnější?