Akrylová barva metalická - 20 ml

Akrylová barva metalická - 20 ml

Akrylová barva metalická - 20 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 41 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Akrylová barva metalická - 20 ml - popis produktu

Akrylová barva metalická - 20 ml Metalické akrylové barvy od Pentartu se vyznačují výbornou kryvostí, velmi rychle usychají a po zaschnutí jsou voděodolné. Ideální jsou pro malování na různé druhy povrchů. Vyrobené jsou na bázi vody, s vodou se i lehce míchají. Umělci nabízejí široké spektrum zářivých a velmi Intenzivních barev. Obsahují velké množství metalických kovových pigmentů, které na povrchu vytvářejí krásně lesklé efekty. Jsou to univerzální umělecké barvy s tou nejvyšší kvalitou. Hodí se nejen na umělecké malování, ale i na dekorování předmětů. Jsou velmi oblíbené u profesionálních malířů, umělců laiku, zda u hobby kreativce. JAK SE POUŽÍVAJÍ? Akrylové barvy můžete nanášet přímo z nádoby nebo můžete použít paletu, sklo nebo plastovou podložku, na kterou se akryl nelepí. Při malbě akrylovými barvami používejte ploché štětce z přírodního tvrdého vlasu, kterými dokážete vytvořit pěknou strukturální malbu. Na míchání barev, tvoření struktur nebo nanášení velkých ploch doporučujeme použít umělecké špachtle. PARAMETRY PRODUKTU metalická akrylová barva Pentart na bázi vody rychleschnoucí, vysoce krycí, bez zápachu a po uschnutí voděodolná univerzální použití vhodná aplikace na plátno, dřevěné povrchy, papír, dlažby, kámen, sádru, polystyrén a další dostupná v různých objemech a různých odstínech

Produkt Akrylová barva metalická - 20 ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Akrylové barvy od značky PENTART, naleznete ho u prodejce Malirske-platno.cz.

Akrylová barva metalická - 20 ml - parametry produktu

Akrylová barva metalická - 20 ml - historie ceny a dostupnosti

Akrylová barva metalická - 20 ml - další zajímavé produkty

Akrylová barva metalická - 20 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?