Akrylová barva matná Kreul 50 ml / různé barvy

Akrylová barva matná Kreul 50 ml / různé barvy

Akrylová barva matná Kreul 50 ml / různé barvy

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Akrylová barva matná Kreul 50 ml / různé barvy - popis produktu

Zvol si správný odstín Akrylová barva matná Kreul 50 ml / různé barvy Akrylová barva matná Kreul 50 ml / různé barvy Matné akrylové barvy KREUL přidají jemnou eleganci do každého dekorativního projektu. Příjemné, vodou ředitelné matné barvy, jsou perfektní volbou do každého uměleckého díla. Jsou vhodné pro malování na dřevo, papír, kůži, kámen, kov, sklo, keramiku nebo polystyren. Mají rychleschnoucí vlastnosti a jsou bez zápachu. Mají vysoký podíl kvalitních pigmentů, které zaručují pestrost, jasnost (+++) a dokonale krytí. Barva je skladována ve skleněné láhvi o objemu 50ml. Vlastnosti: klasická matná akrylová barva na bázi vody krémová jemná konzistence odolná vůči povětrnostním podmínkám - slunce, zima, voda vhodné pro dekorativní a kreativní práci, jako základní nátěr pro Foto Transfer potch a dekupáž vhodná pro vytváření popraskaných efektů Galerie fotek

Produkt Akrylová barva matná Kreul 50 ml / různé barvy patří do skupiny produktů Akrylové barvy od značky Kreul Germany, naleznete ho u prodejce Malirske-platno.cz.

Akrylová barva matná Kreul 50 ml / různé barvy - parametry produktu

Akrylová barva matná Kreul 50 ml / různé barvy - historie ceny a dostupnosti

Akrylová barva matná Kreul 50 ml / různé barvy - související články v blogu

Škola volá!

Vytvořte svým školákům doma příjemné studijní prostředí a koutek pro odpočinek a relaxaci.

Akrylová barva matná Kreul 50 ml / různé barvy - další zajímavé produkty

Akrylová barva matná Kreul 50 ml / různé barvy - jak nakoupit nejvýhodnější?