Akrylová barva Hobby Nerchau 59 ml / různé odstíny

Akrylová barva Hobby Nerchau 59 ml / různé odstíny

Akrylová barva Hobby Nerchau 59 ml / různé odstíny

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Akrylová barva Hobby Nerchau 59 ml / různé odstíny - popis produktu

Akrylová barva Hobby Nerchau 59 ml / různé odstíny Kvalitní akrylové, vodou ředitelné barvy vyrobené ze směsí pigmentů a syntetické pryskyřice. Mají stabilní a brilantní odstíny, mimořádné krycí vlastnosti. Díky dobré přilnavosti na různorodé povrchy jsou akrylové hobby barvy vhodné pro umělce, hobby malíře a modeláře. Lze je využít k dekoraci a malování na papír, karton, malířské plátno, dřevo, kov, sklo, plast (ne PE), keramiku, kámen, polystyren, volně schnoucí modelovací hmoty. Obzvláště jsou vhodné v kombinaci s dekorační ubrouskovou technikou - decoupage.Vlastnosti a charakteristika:59 světlostálých brilantních odstínů, včetně zlaté, stříbrné a měděné vodou ředitelné a rychleschnoucí, bez zápachuodolné vůči vodě a poškrábání (vhodné i na nábytek, pórovité povrchy jako dřevo, korek, sádra, papír a podobně)jako podklad lze využít veškeré pevné, mastnoty a prachu zbavené materiálybarvy lze vzájemně míchat a přetíratjsou odolné i vůči vnějším povětrnostním vlivůmlze dosáhnout celé spektrum odstínů od jemných pastelových barev až po syté barvy

Produkt Akrylová barva Hobby Nerchau 59 ml / různé odstíny lze nalézt mezi produkty ve skupině Akrylové barvy od značky NERCHAU, naleznete ho u prodejce Malirske-platno.cz.

Akrylová barva Hobby Nerchau 59 ml / různé odstíny - parametry produktu

Akrylová barva Hobby Nerchau 59 ml / různé odstíny - historie ceny a dostupnosti

Akrylová barva Hobby Nerchau 59 ml / různé odstíny - související články v blogu

Škola volá!

Vytvořte svým školákům doma příjemné studijní prostředí a koutek pro odpočinek a relaxaci.

Akrylová barva Hobby Nerchau 59 ml / různé odstíny - další zajímavé produkty

Akrylová barva Hobby Nerchau 59 ml / různé odstíny - jak nakoupit nejvýhodnější?