Akrylová barva Crafter s Choice 59 ml (akrylové barvy Royal & Langnickel)

Akrylová barva Crafter s Choice 59 ml (akrylové barvy Royal & Langnickel)

Akrylová barva Crafter s Choice 59 ml (akrylové barvy Royal & Langnickel)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 49 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Akrylová barva Crafter s Choice 59 ml (akrylové barvy Royal & Langnickel) - popis produktu

Akrylová barva Crafter s Choice 59 ml Akrylová barva Crafter's Choice Royal & Langnickel je netoxická, vodou ředitelná barva v akademické kvalitě, která je vhodná pro studenty a i profesionálních umělců. Je určena pro vytvoření základního nátěru na malbě a také pro různé výtvarné a kreativní projekty. Jsou navrženy tak, aby velmi hladce a rovnoměrně překryly 1 až 2 vrstvy. Ideální pro použití na papír, karton, plátno, textil, kov, keramiku, kůži a dřevo. JAK SE POUŽÍVAJÍ? Akrylové barvy jsou jedním z nejvíce používaných malířských médií a to zejména proto, že jsou vodou ředitelné, snadno se s nimi pracuje a po malování velmi rychle usychají. Jako podklad víte použít prakticky jakýkoli povrch, plátno, dřevo, papír, kámen, hmotu či textil. Barvy se nejlépe aplikují pomocí štětců s přírodními nebo popřípadě syntetickými štětinami a také dobře se nanášejí i se špachtlemi. Barvu si můžete vzájemně mezi sebou míchat a vytvářet nové odstíny, na míchání barev Vám skvěle poslouží malířská paleta a špachtle. Na vytváření různých struktur můžete použít strukturovací pasty nebo gely v kombinaci s akrylem, na nanesení na plátno použijte špachtli. Po malování už jen klasicky očistěte štětce a špachtle od barvy, postačí Vám mýdlo a čistá teplá voda. NÁŠ TIP Vzhledem k tomu, že akrylové barvy dost rychle usychají, je vhodné mít při práci po ruce postřikovou láhev s čistou vodou nebo navlhčenou houbičku. Vodu můžete stříkat přímo na plátno nebo papír a udržíte tak barvu stále funkční. Vhodné je použít také akrylové médium na zpomalení schnutí. PARAMETRY PRODUKTU akrylová barva Crafter's Choice od výrobce Royal & Langnickel na malování na různé druhy povrchů netoxická permanentní vysoce kvalitní pigmenty paleta sestává z 58 odstínů objem: 59 ml

Produkt Akrylová barva Crafter s Choice 59 ml (akrylové barvy Royal & Langnickel) patří do skupiny produktů Akrylové barvy od značky Royal & Langnickel, naleznete ho u prodejce Malirske-platno.cz.

Akrylová barva Crafter s Choice 59 ml (akrylové barvy Royal & Langnickel) - parametry produktu

Akrylová barva Crafter s Choice 59 ml (akrylové barvy Royal & Langnickel) - historie ceny a dostupnosti

Akrylová barva Crafter s Choice 59 ml (akrylové barvy Royal & Langnickel) - související články v blogu

Škola volá!

Vytvořte svým školákům doma příjemné studijní prostředí a koutek pro odpočinek a relaxaci.

Akrylová barva Crafter s Choice 59 ml (akrylové barvy Royal & Langnickel) - další zajímavé produkty

Akrylová barva Crafter s Choice 59 ml (akrylové barvy Royal & Langnickel) - jak nakoupit nejvýhodnější?