AGRO Urychlovač kompostu 1 l dóza

AGRO Urychlovač kompostu 1 l dóza

AGRO Urychlovač kompostu 1 l dóza

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 159 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

AGRO Urychlovač kompostu 1 l dóza - popis produktu

Přípravek AGRO Urychlovač kompostu 1 l dóza:Urychlovač kompostu AGRO je přírodní přípravek, který výrazně zkracuje tvorbu kompostu. Urychlovač kompostu obsahuje přírodní užitečné organismy, bakterie a enzymy, které účinně rozkládají odpad organického původu ze zahrady, jako je posekaná tráva, zbytky rostlin, nevyužitých plodů či listí a vhodného kuchyňského odpadu nebo dalšího bioodpadu. Důležitým prvkem Urychlovače kompostu AGRO je zeolit. Tento prvek navíc kompost provzdušňuje. Urychlovač kompostu AGRO je dodáván v plastové lahvi o objemu 1 lKlíčové vlastnosti Urychlovače kompostu AGRO, 1 lZkracuje tvorbu kompostuObsahuje přírodní užitečné organismy, bakterie a enzymyRozkládá odpad organického původu ze zahrady a kuchyněDůležitým prvkem Urychlovače kompostu AGRO je zeolit, který navíc kompost provzdušňujeUrychlovač kompostu AGRO je dodáván v plastové lahvi o objemu 1 lPoužití:Balení 1 l vystačí na 2,5 m3 kompostu.

Agro urychlovač kompostů, je určen k vysoké rychlosti rozkladů organických látek. Jedno balení obsahuje 1 litr. Používejte přípravky na hnojení rostlin bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte označení a informace o přípravku. Respektujte varovné věty a symboly.

Produkt AGRO Urychlovač kompostu 1 l dóza patří do skupiny produktů Pěstování rostlin od značky AGRO CS, Baumax v nabídce e-shopu Baumax.cz, Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní chemie, je v nabídce značky AGRO CS, Baumax v nabídce e-shopu Baumax.cz, Alza.cz.

Produkt AGRO Urychlovač kompostu 1 l dóza patří do skupiny produktů Stavební chemie, je v nabídce značky AGRO CS, Baumax v nabídce e-shopu Baumax.cz, Alza.cz.

Produkt AGRO Urychlovač kompostu 1 l dóza označuje EAN kód 8594005006133.

AGRO Urychlovač kompostu 1 l dóza - parametry produktu

AGRO Urychlovač kompostu 1 l dóza - historie ceny a dostupnosti

AGRO Urychlovač kompostu 1 l dóza - další zajímavé produkty

AGRO Urychlovač kompostu 1 l dóza - jak nakoupit nejvýhodnější?