AGRO Hnojivo - balkónové květiny 0,5 l

AGRO Hnojivo - balkónové květiny 0,5 l

AGRO Hnojivo - balkónové květiny 0,5 l

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 65 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

AGRO Hnojivo - balkónové květiny 0,5 l - popis produktu

Hnojivo AGRO Hnojivo - balkónové květiny 0,5 l: Hnojivo pro balkónové květiny Agro 0,5 l rozzáří vaše truhlíky s balkónovými květinami. Kapalné hnojivo s unikátním složením obsahuje všechny potřebné živiny potřebné pro náročné balkónové květiny jako jsou muškáty, petunie, verbeny, begonie, fuchsie či bidens. Vhodně zvolená kombinace živin dodává rostlinám dostatek síly pro rychlý růst a dlouhodobé bohaté kvetení. Obsažený fosfor prodlužuje dobu květu a stimuluje vývoj poupat. Klíčové vlastnosti hnojiva pro balkónové květiny Agro 0,5 lobsahuje všechny potřebné živiny pro náročné balkónové rostlinyrychlý růstdlouhá doba kvetení a bohaté květyaplikuje se 1 × za dva týdny po celou dobu vegetačního období SloženíHnojivo pro balkónové květiny Agro 0,5 l obsahuje ideální poměr živin N - P - K (7 - 4 - 5) a stopové prvky. Aplikace a dávkováníHnojivo se aplikuje zálivkou v množství 1 víčko od lahve (15 ml) / 2 l vody 1 × za dva týdny po celé vegetační období. 

Kapalné hnojivo Agro, podporuje zdravý růst a bohaté kvetení. Vhodné na přihnojování muškátů, begonií a ostatních balkónových květin (Petúnie, verbeny, fuchsie, lobélie apod.) Roztokem přihnojujte 1x za 2 týdny po celé vegetační období. Dávkování: 15 ml (víčko od láhve) nalijte do 2 litrů vody a promíchejte.

Tento produkt naleznete ve skupině Pěstování rostlin od značky AGRO CS, Baumax v nabídce e-shopu Baumax.cz, Alza.cz.

Produkt AGRO Hnojivo - balkónové květiny 0,5 l má EAN kód 8594005007840.

AGRO Hnojivo - balkónové květiny 0,5 l - parametry produktu

AGRO Hnojivo - balkónové květiny 0,5 l - historie ceny a dostupnosti

AGRO Hnojivo - balkónové květiny 0,5 l - další zajímavé produkty

AGRO Hnojivo - balkónové květiny 0,5 l - jak nakoupit nejvýhodnější?