Aga FITNESS Trampolína 130 cm Zelená + madlo

Aga FITNESS Trampolína 130 cm Zelená + madlo

Aga FITNESS Trampolína 130 cm Zelená + madlo

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Aga FITNESS Trampolína 130 cm Zelená + madlo - popis produktu

Trampolína Aga 130 cm byla speciálně navržená pro kondiční cvičení dospělých i dětí. Při její výrobě byl hlavní důraz kladen na maximální odolnost a kvalitu použitých materiálů. Trampolína Aga Fitness 130 cm (4 ft) je opatřena madlem pro přidržení, která se při Jumping lekci často využívají. Madlo lze namontovat a zase demontovat. Set obsahuje kvalitní trampolínu s masivním rámem a nastavitelné držadlo. Systém speciální zavěšení výpletu zajišťují gumová lana s polypropylenovým opletem zmírňujícím opotřebení a zvyšující bezpečnost. Fitness trampolína je určená pro soukromé účely. • Technické parametry: Průměr trampolíny: 130 cm (4 ft) Výška madla: 105-125 cm Výška odrazové plochy: 30 cm Maximální zatížení: 120 kg Materiál gumových lanek: Polypropylen Rám: Galvanizovaná ocel Nohy: 7 s protiskluzovými gumovými kryty Odrazová plocha: PP MESH Hmotnost trampolíny cca: 8 kg Výrobce: Aga Certifikace: splňuje EK2 / AK2.4 15-02:2016 (Mini fitness trampolíny) • Obsah balení: Trampolína 130 cm (4 ft) + nastavitelné madlo Odrazová plocha Šrouby Montážní manuál

Tento produkt naleznete ve skupině Fitness trampolíny, patří značce Aga, v barvě zelená, naleznete ho u prodejce Sport365.cz.

Aga FITNESS Trampolína 130 cm Zelená + madlo - parametry produktu

Barvazelená
KategorieZelenina, Fitness, Trampolíny, Fitness trampolíny
ZnačkaAga
Barvazelená
E-shopSport365.cz

Aga FITNESS Trampolína 130 cm Zelená + madlo - historie ceny a dostupnosti

Aga FITNESS Trampolína 130 cm Zelená + madlo - další zajímavé produkty

Aga FITNESS Trampolína 130 cm Zelená + madlo - jak nakoupit nejvýhodnější?