Aga Dřevěné masážní lehátko MR6150 Černé #5642076

Aga Dřevěné masážní lehátko MR6150 Černé #5642076

Aga Dřevěné masážní lehátko MR6150 Černé #5642076

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 099 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Aga Dřevěné masážní lehátko MR6150 Černé - popis produktu

Velice pohodlné přenosné dvoudílné masážní lehátko s opěrkou hlavy, otvorem na obličej, loketními opěrkami. Odolná konstrukce z kvalitního dřeva patří mezi hlavní přednosti lehátka. Díky zesílení pomocí ocelových lanek a dvou jistících kolíků na každé podpěrné noze je schopno unést zátěž až 250 kg. Záruka komfortu je zajištěna díky šířce a délce masážního lehátka, plynule regulovatelnému podhlavníku, otvoru na obličej se záslepkou a odnímatelným opěrkám na ruce. S regulací výšky, možností sklopení podpěrných nohou a odejmutí opěrek na ruce je možné lehátko všelijak konstrukčně upravovat. Lze jej například celé složit a díky uchu na straně i snadno přenést. Jeho plocha k ležení je potažena PVC, která je odolná proti vodě a oleji. Materiály lze snadno čistit vlhkým hadříkem a jemnou mýdlovou vodou. Pak jen stačí otřít suchým hadříkem. Vlastnosti a funkce: 2-zónový masážní stůl s dřevěným rámem Silné polstrování Nastavitelná opěrka hlavy Odnímatelné čelo Nastavitelná výška noh Taška pro snadný přenos masážního lehátka Technické parametry: Materiál: PVC a dřevo Barva: Černá Tloušťka polstrování: 4 cm Rozměry: 185 x 70 cm Výška: 61-85 cm Nosnost: 250 kg Výrobce: Aga Záruka: 24 měsíců Materiál rámu dřevo

Tento produkt se nachází v kategorii Masážní přístroje, patří pod značku Aga, v barvě černá, naleznete jej v e-shopu Sport365.cz.

Aga Dřevěné masážní lehátko MR6150 Černé - parametry produktu

Barvačerná
KategorieLehátka, Přístroje, Masážní přístroje
ZnačkaAga
Barvačerná
E-shopSport365.cz

Aga Dřevěné masážní lehátko MR6150 Černé - historie ceny a dostupnosti

Aga Dřevěné masážní lehátko MR6150 Černé - další zajímavé produkty

Aga Dřevěné masážní lehátko MR6150 Černé - jak nakoupit nejvýhodnější?