DINO Adventure games: Žalář - Párty hra

DINO Adventure games: Žalář - Párty hra

DINO Adventure games: Žalář - Párty hra

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 349 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DINO Adventure games: Žalář - Párty hra - popis produktu

Být vězněm ve svém obýváku může být i zábava! Nevěříte? Přesvědčí vás napínavá hra z edice Adventure games s názvem Žalář. Váš gauč nebo celá místnost se během hry promění v zatuchlé vězení, do kterého ani nevíte, jak jste se dostali. A co hůř – nebudete vám hned jasné, jak se z něj dostat ven. Jedinou možností se zdá odhalit tajemné spiknutí a do detailu promyslet plán útěku.Hrou vás budou provázet fiktivní postavy a také stopy, které je potřeba rozluštit. Zkoumejte nalezené předměty, procházejte dějištěm hry a díky svým mistrovským kombinačním schopnostem, dobré paměti a umění týmové práce najděte tu správnou cestu ke svému cíli. Vytvořte si vlastní příběh s pořádnou dávkou napětí! 

Jedná se o kooperativní hry, kde si sami vybíráte cestu a tvoříte příběh, nic se neničí a dá se hrát opakovaně.

Balení obsahuje: 110 karet, 18 karet místností, 4 hrací figurky, 1 Kniha dobrodružství, 1 návod ke hře.

Návod

Počet hráčů: 1Hrací doba: 270 minutRozměry balení: 18 x 13 x 4 cmDoporučený věk: 12+

Párty hra Adventure Games: Žalář Párty hra: V kooperativní hře Žalář ze série Adventure Games se ocitnete ve vlhkém vězení, aniž byste věděli, jak jste se sem vůbec dostali. Napadá vás spousta otázek - co se vůbec stalo? Kde to jsem? A jak se vlastně dostanu ven? Hráči v této hře budou společnými silami prozkoumávat okolní místnosti, spojovat různé předměty a možná se setkají i s některými nadpřirozenými bytostmi. To vše se odehraje ve 3 kapitolách, které hra obsahuje. Hra Žalář je určena pro 1 - 4 hráče od 12 let. Jedna hra zabere asi 75 minut.  Klíčové vlastnosti párty hry Adventure Games: Žalář Kooperativní hra Žalář ze série Adventure Games3 kapitoly hryBez časového limituUrčeno pro 1 - 4 hráčeVhodné od 12 letDoba jedné hry Adventure Games: Žalář je cca 75 minut  Žádný časový tlak a více možných řešeníVe hře Žalář nemusíte neustále sledovat hodinky a být ve stresu z ubývajícího času, hra totiž nemá žádný časový limit. Adventure Games nabízí také několik možností řešení hry, neexistuje totiž pouze jedno správné vyústění příběhu, je jich hned několik. Příběh Žalář je rozdělen do 3 na sebe navazujících kategorií. Prozkoumávejte místnosti, kombinujte předměty a staňte se součástí tohoto příběhu. Obsah balení:109 karet18 karet místností4 hrací figurky1 kniha dobrodružství1 návod ke hřeRozměry balení:13 × 18 × 4 cm

Kooperativní dobrodružná hra, ve které mohou děti uplatnit týmovou spolupráci.

Hráči mají za úkol prozkoumávát místnosti, kombinovat předměty, hledat stopy a mluvit s postavami. Tak jako to znají z počítačových her. Tři kapitoly nabízí volbu cesty a tvorbu vlastního příběhu.

Přednosti:

  • hra trénuje paměť
  • tříbí kombinační schopnosti a propojení souvislostí

Kupte dětem adventure games a hrajte s nimi!

Vhodné pro děti od 12 let Počet hráčů: 1-4 Průmměrná délka hry: 270 min.

Adventure Games – Žalář

Vzbudíš se ve vlhkém žaláři. Zdá se nemožné najít cestu ven a nikdo neví, proč si se tam octl. Krok za krokem odhaluj tajemství a plánuj útěk. Podaří se ti utéct? Hra je pro 1 - 4 hráče. Obsahuje 109 karet, 18 karet s místnostmi, 4 figurky a knihu dobrodružství.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Napínavé adventure hry, kde podobně jako v počítačové hře prozkoumáváte místnosti, kombinujete předměty, hledáte stopy a mluvíte s lidmi. Ve třech kapitolách si volíte cestu a tvoříte vlastní příběh. Vyzkoušejte si týmovou spolupráci, kombinační schopnosti, paměť i schopnost propojit souvislosti.

Tento produkt se nachází v kategorii Hračky pro děti, patří pod značku DINO, Dino Toys, v nabídce prodejce 4kids.cz, Alza.cz, KnihyDobrovsky.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt DINO Adventure games: Žalář - Párty hra lze nalézt mezi produkty ve skupině Společenské hry, patří pod značku DINO, Dino Toys, v nabídce prodejce 4kids.cz, Alza.cz, KnihyDobrovsky.cz a je určen unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Párty hry od značky DINO, Dino Toys, naleznete jej v e-shopu 4kids.cz, Alza.cz, KnihyDobrovsky.cz a je designován unisex.

Produkt DINO Adventure games: Žalář - Párty hra označuje EAN kód 8590878655218.

DINO Adventure games: Žalář - Párty hra - parametry produktu

DINO Adventure games: Žalář - Párty hra - historie ceny a dostupnosti

DINO Adventure games: Žalář - Párty hra - další zajímavé produkty

DINO Adventure games: Žalář - Párty hra - jak nakoupit nejvýhodnější?