Adidas Victory League - voda po holení 100 ml

Adidas Victory League - voda po holení 100 ml

Adidas Victory League - voda po holení 100 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 143 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Adidas Victory League - voda po holení 100 ml - popis produktu

Voda po holení ADIDAS Victory League 100 ml:Adidas Victory League je unikátní voda po holení, která je určená všem sebevědomým mužům, kteří jsou odhodlání dotahovat věci do zdárného konce. Tato ovocně-kořenitá vůně motivuje k individuálním výkonům a přesto neopomíná na sílu týmového úsilí. Elegance spolu se svěžestí podtrhnou Vaši mužnost a charisma, znásobí okázalost Vašich úspěchů. Tato vůně je svěžím přítelem během náročného pracovního dne, ale i na večerních párty, kde perfektně doplní individuální sílu Vaší osobnosti. Složení: Základními složkami jsou výtažky z levandule, hrušky skořice, bergamotu, bazalky, cedrového dřeva, vanilky a pižma. Hlava: bergamot, bazalka, zelené tónySrdce: hruška, skořice, levanduleZáklad: cedrové dřevo, pižmo a vanilkaObsah balení: 100 ml

Adidas Victory League je noblesní vůně pro spolehlivého muže, který věří v individuální výkon a zároveň ví, že týmové úsilí vede k vítězství. Svěžest aromatických vrchních nót bergamotu, bazalky a čerstvě posečené trávy pramení z ovocně-kořeněného srdce vůně s tóny levandule, hrušky a skořice. Jedinečný charakter elegantní vůně podtrhují smyslné a mužné doteky cedrového dřeva, vanilky a pižma. Vůně byla na trh uvedena v roce 2006.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémy - od značky ADIDAS, naleznete jej v e-shopu Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz, Alza.cz a je přizpůsoben .

Produkt Adidas Victory League - voda po holení 100 ml patří do skupiny produktů Parfémové vody, je v nabídce značky ADIDAS v nabídce e-shopu Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz, Alza.cz a je navržen .

Tento produkt se nachází v kategorii Vody po holení od značky ADIDAS, naleznete ho u prodejce Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz, Alza.cz a je designován .

Produkt Adidas Victory League - voda po holení 100 ml označuje EAN kód 3412241230158.

Adidas Victory League - voda po holení 100 ml - parametry produktu

Adidas Victory League - voda po holení 100 ml - historie ceny a dostupnosti

Adidas Victory League - voda po holení 100 ml - další zajímavé produkty

Adidas Victory League - voda po holení 100 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?