ADIDAS Team Force 100 ml

ADIDAS Team Force 100 ml

ADIDAS Team Force 100 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 167 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ADIDAS Team Force 100 ml - popis produktu

Voda po holení ADIDAS Team Force 100 ml:Adidas Team Force je unikátní voda po holení, která je určena všem mužům, jež jsou odhodláni prožívat každý svůj den naplno od rána až do noci. Tato moderní pánská vůně je nabitá energií a svěžestí, je dokonalým průvodcem nejen při obchodních schůzkách a sportovních akcích během dne, ale i skvělým partnerem při večerních párty, kde podtrhne Vaše přirozené charisma s uměním vyjednávat.Složení: Nejdůležitějšími obsaženými složkami jsou extrakty z citrusů, jasmínu, jalovce, švestky, bergamotu, cedrového a santalového dřeva a pižma. Hlava: pomeranč, citron, grapefruit, mandarinkaSrdce: jasmín, jalovec, švestka, bergamotZáklad: santalové a cedrové dřevo, pižmo Obsah balení: 100 ml

Produkt ADIDAS Team Force 100 ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Vody po holení od značky ADIDAS, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt ADIDAS Team Force 100 ml popisuje EAN kód 3412242530042.

ADIDAS Team Force 100 ml - parametry produktu

ADIDAS Team Force 100 ml - historie ceny a dostupnosti

ADIDAS Team Force 100 ml - další zajímavé produkty

ADIDAS Team Force 100 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?