Pumpička adidas Pump Oranžová / Černá

Pumpička adidas Pump Oranžová / Černá

Pumpička adidas Pump Oranžová / Černá

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pumpička adidas Pump Oranžová / Černá - popis produktu

Pumpička Adidas Pump: Pumpička Adidas Pump zajistí, že vaše fotbalové míče budou vždy precizně nafouknuté. Funguje pomocí duálního systému, díky čemuž nafukuje míč při stlačení i při uvolnění. Vyrobená je ze 100% polypropylenu a součástí balení je také jehla a náhradní hadička. Pumpičku snadno uložíte do každé sportovní tašky a můžete ji tak i snadno kamkoli převážet. Adidas Pump je jednoduše praktickým doplňkem pro fotbalové trenéry i hráče. Klíčové vlastnosti pumpičky Adidas PumpPumpička pro nafukování fotbalových míčůNafukuje míč při stlačení i při uvolněníVyrobená ze 100% polypropylenuSoučástí balení je jehla a náhradní hadičkaAdidas Pump se vejde do každé sportovní taškyBarevné provedení: červené

Produkt Pumpička adidas Pump Oranžová / Černá patří do skupiny produktů Fotbalové míče, patří pod značku ADIDAS ve velikosti Univerzální, v barvě černá, oranžová.

Produkt Pumpička adidas Pump Oranžová / Černá má EAN kód 4060513762860.

Pumpička adidas Pump Oranžová / Černá - parametry produktu

Pumpička adidas Pump Oranžová / Černá - historie ceny a dostupnosti

Pumpička adidas Pump Oranžová / Černá - další zajímavé produkty

Pumpička adidas Pump Oranžová / Černá - jak nakoupit nejvýhodnější?