Adidas Adipure For Her - sprchový gel 400 ml

Adidas Adipure For Her - sprchový gel 400 ml

Adidas Adipure For Her - sprchový gel 400 ml

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Adidas Adipure For Her - sprchový gel 400 ml - popis produktu

Sprchový gel ADIDAS AdiPure Women Shower Gel 400 ml:Přejete si, aby bylo sprchování příjemným zážitkem pro tělo i mysl? V tom případě vás určitě zaujme sprchový gel ADIDAS, který šetrným způsobem pečuje o jakoukoliv pokožku. Výrobek má čistící, hydratační a vyhlazující účinek. Těch nejlepších efektů sprchového gelu pomáhá docílit právě glycerin a výtažek z bavlny. Přípravek je navíc zcela bez barviv. Vaši pokožku jemně vyčistí a zároveň o ni pečuje a pomáhá ji udržet hydratovanou. Zásadní přednosti sprchového gelu ADIDAS AdiPure Women Shower Gel 400 ml Sprchový gel ADIDAS se šetrným způsobem při mytí postará o vaši pokožku Účinek: čistící, hydratační a vyhlazující Složení bez barviv Sprchový gel ADIDAS je vhodný na všechny typy pleti K aktivním látkám se řadí glycerin a výtažek z bavlny Jeho objem činí 400 ml

Funkční a zároveň ohleduplný k pokožce, i takový může být sprchový gel. Adidas vyvinul novou řadu Adipure, která neobsahuje žádné mýdlo, které by dráždilo pokožku. Dále neobsahuje barviva a hliníkové soli. Naopak obsahuje bavlněný extrakt, který dodává pokožce hebkost a hydratační glycerinové látky, čímž se pokožka hydratují. Je zde více než 95% přírodních látek, které nedráždí a příjemně čistí a hydratují pokožku. Tento sprchový gel si zamilujete.

Produkt Adidas Adipure For Her - sprchový gel 400 ml patří do skupiny produktů Sprchové gely, patří značce ADIDAS a je přizpůsoben .

Produkt Adidas Adipure For Her - sprchový gel 400 ml označuje EAN kód 3614223413973.

Adidas Adipure For Her - sprchový gel 400 ml - parametry produktu

Určenípro ženy
KategorieSprchové gely
ZnačkaADIDAS
Určení
EAN3614223413973

Adidas Adipure For Her - sprchový gel 400 ml - historie ceny a dostupnosti

Adidas Adipure For Her - sprchový gel 400 ml - další zajímavé produkty

Adidas Adipure For Her - sprchový gel 400 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?