Acra BE91

Acra BE91

Acra BE91

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 7 989 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Acra BE91 - popis produktu

Eliptický trenažér Acra BE91: Patříte do skupiny sportovců, kteří nemají čas nebo se jim nechce platit drahé vstupné do posilovny? Raději byste pracovali na své fyzičce v pohodlí svého domova? Magnetický elliptical BE91 vám toto vše umožní. Tento robustní posilovací stroj je vybaven magnetickou brzdou s osmi stupni zátěže, i proto stroj může využívat celá rodina bez ohledu na výkonnost - každý člen si může zvolit svou optimální zátěž, kterou zvládne.Převod s plochým řemenem umožňuje umístění a cvičení např. v obývacím pokojiv obývacím pokoji, aniž by byli rušeni ostatní členové rodiny při sledování televize, protože toto řešení je velmi tiché. Samozřejmostí jsou široké možnosti nastavení tak, aby se vám cvičilo co nejlépe a cvičení mělo maximální efekt na vaše tělo. Aktuální hodnoty můžete sledovat na multifunkčním LCD displeji s funkcí pro hlídání tepové frekvence při cvičení (HRT). Součástí stroje je také praktický držák na lahev. Klíčové vlastnostiRobustní posilovací stroj8 stupňů zátěžeStředová osa uložená v kuličkových ložiscíchVelmi tichý chodMultifunkční computerDržák na lahevNastavitelná výška kroku Parametry a specifikace:Funkce počítače:scan, čas, vzdálenost, kalorie, rychlost, měření tepové frekvence – hand pulse, Body fat, test fyzické kondice (RECOVERY), hlídání tepové frekvence při cvičení (HRT)Počet stupňů zátěže:8Hmotnost setrvačníkového kola: 9 kgPřevod: plochý řemenHmotnost: 56 kgRozměry: 140 × 57 × 160 cmRozpětí mezi lyžinami: 17,5 cmNosnost: až 150 kgDélka kroku: 36 – 42 cmMax. výška postavy: 200 cm

Magnetický eliptical BE91, je robustní posilovací stroj Technické údaje: Magnetická brzda s osmi stupni zátěže váha setrvačníkového kola 9 kg středová osa třikrát uložená na velmi kvalitních kuličkových ložiskách převod plochým řemenem umožňuje umístění v místnosti, protože eliptical má velmi tichý chod nastavitelná délka kroku 36 - 42cm rozpětí mezi lyžinami je 17,5 cm Funkce computeru: SCAN, ČAS, VZDÁLENOST, KALORIE, HAND PULSE, RYCHLOST, Body fat, Test fyzické kondice (RECOVERY), Funkce hlídání tepové frekvence při cvičení (HRT). Doporučeno pro výšku postavy do 200 cm při zachování maximální povolené hmotnosti. Rozměr: 140 x 57 x 160 cm, hmotnost: 56 kg nosnost: 150 kg. Lahev na pití + držák je součástí výrobku. Obsah balení: 1x  eliptical 1x lahev na pití  1 x držák

Produkt Acra BE91 lze nalézt mezi produkty ve skupině Eliptické trenažéry, patří pod značku Acra, Acra Sport, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Kokiskashop.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Posilovací trenažéry, vyrábí jej značka Acra, Acra Sport, naleznete ho u prodejce Alza.cz, Kokiskashop.cz.

Produkt Acra BE91 označuje EAN kód 8595042737523.

Acra BE91 - parametry produktu

Acra BE91 - historie ceny a dostupnosti

Acra BE91 - další zajímavé produkty

Acra BE91 - jak nakoupit nejvýhodnější?