Acra BE51

Acra BE51

Acra BE51

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 6 950 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Acra BE51 - popis produktu

Eliptický trenažér Acra BE51:  Patříte do skupiny sportovců, kteří nemají čas nebo se jim nechce platit drahé vstupné do posilovny? Raději byste pracovali na své fyzičce v pohodlí svého domova? Magnetický elliptical BE51 vám toto vše umožní. Tento robustní posilovací stroj je vybaven magnetickou brzdou s osmi stupni zátěže, i proto stroj může využívat celá rodina bez ohledu na výkonnost - každý člen si může zvolit svou optimální zátěž, kterou zvládne.Převod s plochým řemenem umožňuje umístění a cvičení např. v obývacím pokoji, aniž by byli rušeni ostatní členové rodiny při sledování televize, protože toto řešení je velmi tiché. Samozřejmostí jsou široké možnosti nastavení tak, aby se vám cvičilo co nejlépe a cvičení mělo maximální efekt na vaše tělo. Aktuální hodnoty můžete sledovat na multifunkčním LCD displeji s funkcí pro hlídání tepové frekvence při cvičení (HRT). Součástí stroje je také praktický držák na lahev. Klíčové vlastnostiRobustní posilovací stroj8 stupňů zátěžeStředová osa uložená v kuličkových ložiscíchVelmi tichý chodMultifunkční computerDržák na lahevParametry a specifikace:Funkce počítače:scan, čas, vzdálenost, kalorie, rychlost, měření tepové frekvence – hand pulse, Body fat, test fyzické kondice (RECOVERY), hlídání tepové frekvence při cvičení (HRT)Počet stupňů zátěže:8Hmotnost setrvačníkového kola: 7 kgPřevod: plochý řemenHmotnost: 42 kgRozměry: 130 × 61 × 156 cmRozpětí mezi lyžinami: 17 cmNosnost: až 150 kgDélka kroku: 34 cmMax. výška postavy: 195 - 197 cm

Magnetický eliptical BE51, je robustní posilovací stroj s následujícími parametry : magnetická brzda s osmi stupni zátěže váha setrvačníkového kola 7 kg středová osa je třikrát uložená na kuličkových ložiscích převod plochým řemenem umožňuje umístění v místnosti, protože eliptical má velmi tichý chod funkce computeru: SCAN - postupné zobrazování všech měřených veličin, ČAS, VZDÁLENOST, KALORIE, HAND PULSE, RYCHLOST, Body fat, Test fyzické kondice (RECOVERY), Funkce hlídání tepové frekvence při cvičení (HRT) VOLITELNÁ DÉLKA KROKU 34 - 42 cm, rozpětí mezi lyžinami je 19cm rozměr výrobku - 130 x 61 x 156cm, rozměr balení - 105x37,5x57 cm, hmotnost: 42 kg, nosnost - 150 kg Lahev na pití + držák je součástí výrobku. Doporučeno pro výšku postavy do 195 cm při zachování maximální povolené hmotnosti.

Produkt Acra BE51 lze nalézt mezi produkty ve skupině Posilovací stroje, vyrábí jej značka Acra, Acra Sport, Brother, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Sport365.cz, Kokiskashop.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Eliptické trenažéry, patří pod značku Acra, Acra Sport, Brother, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Sport365.cz, Kokiskashop.cz.

Produkt Acra BE51 patří do skupiny produktů Posilovací trenažéry, vyrábí jej značka Acra, Acra Sport, Brother, naleznete ho u prodejce Alza.cz, Sport365.cz, Kokiskashop.cz.

Produkt Acra BE51 označuje EAN kód 8595042737448.

Acra BE51 - parametry produktu

Acra BE51 - historie ceny a dostupnosti

Acra BE51 - další zajímavé produkty

Acra BE51 - jak nakoupit nejvýhodnější?