Teddies Abecední kostky - 16ks

Teddies Abecední kostky - 16ks

Teddies Abecední kostky - 16ks

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 229 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Teddies Abecední kostky - 16ks - popis produktu

Kostky pro děti Abecední kostky 16 ks: Kostky Redbox s reliéfy písmen, zvířátek a oblíbených hraček - jsou ideální jako první stavebnice. Rozvíjí jemnou dětskou motoriku i představivostKostky Redbox s reliéfy písmen, zvířátek a oblíbených hraček - jsou ideální jako první stavebnice. Rozvíjí jemnou dětskou motoriku i představivost. Navíc děti zábavnou formou seznámí s písmeny od A do Z. Díky velmi kvalitnímu zpracování ze zdravotně nezávadných materiálů jsou vhodné pro děti od 6 měsíců.    Pro stavbu písmenkového zámku jako stvořenéŠestnáct kostek Redbox v krabiciPevný  a odolný materiálReliéfy písmenek, zvířátek a hračekVyrobeno z kvalitního, zdravotně nezávadného plastuVhodné pro děti od 6 měsícůHračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Abecední kostky 16 ks

Barevné plastové kostičky zdobené zvířátky a písmenky abecedy. Formou hry se děti mohou seznámit s prvními písmeny a zvířátky. Mohou potrénovat svoji zručnost při stavění svých prvních domečků a komínků.

Přednosti:

  • bezpečné, snadno omyvatelné
  • nízká hmotnost

Kupte dětem barevné kostičky!

Vhodné pro děti od 6 měsíců Materiál: plast Počet dílků: 16

Abecední kostky jsou vyrobeny z měkčího plastu. Na kostičkách jsou vytlačená písmenka abecedy a nejrůznější zvířátka.Rozměr kostky: 5 x 5 x 5 cm, balení obsahuje 16 ks.Vhodné od 6 měsíců.Technické údaje:Měs. 06Obsah balení:Abecední kostky plast 16ks v krabici 21x24x6cm 6m+Pokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Produkt Teddies Abecední kostky - 16ks má přiřazen EAN kód 8592190230999.

Teddies Abecední kostky - 16ks - parametry produktu

Určeníunisex
KategoriePláště, Kostky, Stavebnice
EAN8592190230999

Teddies Abecední kostky - 16ks - historie ceny a dostupnosti

Teddies Abecední kostky - 16ks - další zajímavé produkty

Teddies Abecední kostky - 16ks - jak nakoupit nejvýhodnější?