IKONKA RC dinosaurus ovládaný drak - chodí řve dýchá páru 41 cm

IKONKA RC dinosaurus ovládaný drak - chodí řve dýchá páru 41 cm

IKONKA RC dinosaurus ovládaný drak - chodí řve dýchá páru 41 cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 097 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

IKONKA RC dinosaurus ovládaný drak - chodí řve dýchá páru 41 cm - popis produktu

Pohádkový drak na dálkové ovládání je skvělou nabídkou pro děti a fanoušky pohádkových bytostí. Hrdlo je zvýrazněno modrou barvou. Oči draka svítí červeně a vydává hlasitý dunivý zvuk. Má pohyblivou hlavu a křídla. Dálkové ovládání ve tvaru zkameněliny má dvě tlačítka. Tlačítko na levé straně trupu spouští řev, chůzi a pohyb hlavy a křídel a tlačítko na pravé straně aktivuje „ohňové dýchání“ a rozzářené oči a ústa. Po nalití vody do otvoru na hlavě a spuštění hračky se uvolní pára. Drak je vyroben z plastu.Hračka je vhodná pro děti od 3 let.Souprava obsahuje:Model drakaDálkový ovladač3 ks baterií typu AA 1,5VNapájení:Dálkové ovládání: 3 ks baterií typu AA 1,5 V (není součástí balení)Drak: 3 ks baterií typu AA 1,5 V (jsou součástí balení)Rozměry:Drak: 38 cm x 28 cm / délka x výškaBalení: 40,5 cm x 13,5 cm x 31 cm / délka x šířka x výškaOvládání pomocí dálkového ovladače s dvojitou funkcí dovoluje drakovi pohybovat se a spouštět zvukové a světelné efekty. Intenzivní zbarvení hračky v kombinaci se zářícími prvky přitahuje dětskou pozornost. Interaktivní hračky poskytují dětem nejen zábavu, ale také je postupně učí, jak používat nejnovější elektronická zařízení. Dálkově ovládaný robot drak je snadno ovladatelný, ale současně je to také atraktivní zařízení, které vyžaduje soustředění a zapojení hrajícího si dítěte.

RC model IKONKA RC dinosaurus ovládaný drak - chodí řve dýchá páru 41 cm:Moderní a skvěle ovladatelná hračka, která zabaví na celé hodiny, to je IKONKA RC dinosaurus ovládaný drak - chodí řve dýchá páru 41 cm. Už stačí jen popadnout do ruky ovladač a vyhnat motorek do nejvyšších otáček. Zásadní vlastnosti RC modelu IKONKA RC dinosaurus ovládaný drak - chodí řve dýchá páru 41 cm RC model IKONKA zajistí zábavu na dlouhé hodiny S intuitivním ovládáním Doporučeno pro starší 5 let

Drak Smok na dálkové ovládání je skvělá hračka pro děti a starší fanoušky prehistorických postav.

Produkt IKONKA RC dinosaurus ovládaný drak - chodí řve dýchá páru 41 cm patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku DR, IKONKA, Toys Group, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Interaktivní hračky, je v nabídce značky DR, IKONKA, Toys Group, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt IKONKA RC dinosaurus ovládaný drak - chodí řve dýchá páru 41 cm patří do skupiny produktů RC Modely, patří značce DR, IKONKA, Toys Group, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt IKONKA RC dinosaurus ovládaný drak - chodí řve dýchá páru 41 cm má přiřazen EAN kód 5903039710504.

IKONKA RC dinosaurus ovládaný drak - chodí řve dýchá páru 41 cm - parametry produktu

IKONKA RC dinosaurus ovládaný drak - chodí řve dýchá páru 41 cm - historie ceny a dostupnosti

IKONKA RC dinosaurus ovládaný drak - chodí řve dýchá páru 41 cm - další zajímavé produkty

IKONKA RC dinosaurus ovládaný drak - chodí řve dýchá páru 41 cm - jak nakoupit nejvýhodnější?