IKONKA Plyšový maskot slon šedý velký 60cm

IKONKA Plyšový maskot slon šedý velký 60cm

IKONKA Plyšový maskot slon šedý velký 60cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 408 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

IKONKA Plyšový maskot slon šedý velký 60cm - popis produktu

Plyšák IKONKA Plyšový maskot slon šedý velký 60cm:Rozmýšlíte se nad pořízením nového plyšáka pro vaše dítě? Pak by vám neměl uniknout plyšák IKONKA, jenž je ideální pro děti od 1 měsíce. Nabízený plyšák IKONKA je vysoký 50 cm. Klíčové přednosti plyšáka IKONKA Plyšový maskot slon šedý velký 60cm Plyšák IKONKA ochrání vaše dítě v noci před strašidly Hodí se pro děti od 1 měsíce Plyšák IKONKA má na výšku 50 cm

Roztomilý šedý plyšový slon je velmi příjemný na dotek a je dokonalý společník na usínání. Slon se chytře stane nejlepším přítelem vašeho dítěte, se kterým stráví pěkné a příjemné chvíle. Je to ideální dárek k narozeninám nebo jen tak z lásky.Rozměry:Délka: 60 cmVýška: 50 cm

Pořiďte své ratolesti krásného plyšového slona, který poslouží jako polštář nebo hračka. Roztomilý slon z nadýchaného plyše vás okouzlí nejen svým milým kukučem, ale především svou hebkostí. Velký slon je neskutečně jemný, a proto vhodný k pomazlení děti i dospělé.

Produkt IKONKA Plyšový maskot slon šedý velký 60cm patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku DR, IKONKA, Toys Group, v nabídce prodejce Alza.cz, Darkovo.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Plyšové hračky, patří pod značku DR, IKONKA, Toys Group, v nabídce prodejce Alza.cz, Darkovo.cz.

Produkt IKONKA Plyšový maskot slon šedý velký 60cm je označen EAN kódem 5903039712386.

IKONKA Plyšový maskot slon šedý velký 60cm - parametry produktu

IKONKA Plyšový maskot slon šedý velký 60cm - historie ceny a dostupnosti

IKONKA Plyšový maskot slon šedý velký 60cm - další zajímavé produkty

IKONKA Plyšový maskot slon šedý velký 60cm - jak nakoupit nejvýhodnější?