9621 DR Svítící kuličková dráha SpaceRail - Level 4

9621 DR Svítící kuličková dráha SpaceRail - Level 4

9621 DR Svítící kuličková dráha SpaceRail - Level 4

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 637 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

9621 DR Svítící kuličková dráha SpaceRail - Level 4 - popis produktu

Kuličková dráha SPACERAIL: LEVEL 4 - KULIČKOVÁ DRÁHA GLOW: SpaceRail svítící kuličková dráha LEVEL 4 je stavebnice, která chytne a nepustí. Fantastický dárek pro Vaše příbuzné, kamarády nebo známé. SpaceRail je zcela jedinečná a konstrukčně dokonalá stavebnice skrývající neuvěřitelné možnosti zábavy. Stanete se konstruktérem, který bude mít za úkol postavit propracovaný systém drah, kde k dispozici budete mít několik metrů drah, ve kterých budou svištět kuličky. Klíčové vlastnosti kuličkové dráhy SPACERAIL: LEVEL 4 GLOWPři stavění využijete poznatky z mechaniky, fyziky, konstrukcí, budete rozvíjet jemnou motoriku rukouÚžasná zábava pro celou rodinu, která neomrzíSpaceRail Vás zabaví na celé týdny až měsíceSkvělá podívaná, která se jen tak nevidíSoučasně může být na drahách 3 i více kuličekSoučástí balení je automatický výtah, vyvážející kuličky do jejich původní poziceStavebnici dodáváme včetně kompletního obrázkového návodu v češtiněZatáčky, klesání, stoupání, rychlost, přesnost, dokonalost to vše je stavebnice SpaceRailZ jednotlivých dílů včetně automatického výtahu na kuličky sestavíte celou kuličkodráhu podle doporučeného návrhu nebo podle vlastní fantazieKuličková dráha je ideální pro školáky, pro které je ideální naučnou hrou, ale nejen pro ně, stavebnice je také fantastická zábava pro celou rodinuNevhodné pro děti do 3 let SpecifikaceDélka dráhy:26 mObtížnost:SnadnáPočet kuliček:4 ksMateriál:PlastRozměr složené stavebnice:72 × 34 × 36 cmVáha:2 kg 

Stavebnice se zatáčkami, klesáním i stoupáním. Ověřte si znalosti z mechaniky, fyziky a kinetiky tak, aby kuličky prošly celou dráhu co nejrychleji, ale aby přitom dráhu neopustili.

Produkt 9621 DR Svítící kuličková dráha SpaceRail - Level 4 je označen EAN kódem 5901779365046.

9621 DR Svítící kuličková dráha SpaceRail - Level 4 - parametry produktu

9621 DR Svítící kuličková dráha SpaceRail - Level 4 - historie ceny a dostupnosti

9621 DR Svítící kuličková dráha SpaceRail - Level 4 - další zajímavé produkty

9621 DR Svítící kuličková dráha SpaceRail - Level 4 - jak nakoupit nejvýhodnější?