9620 DR Svítící kuličková dráha SpaceRail - Level 3

9620 DR Svítící kuličková dráha SpaceRail - Level 3

9620 DR Svítící kuličková dráha SpaceRail - Level 3

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 670 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

9620 DR Svítící kuličková dráha SpaceRail - Level 3 - popis produktu

Kuličková dráha SPACERAIL: LEVEL 3 - KULIČKOVÁ DRÁHA GLOW: Nová varianta skvělé stavebnice horské dráhy, která v noci svítí. Skvělá stavebnice horské dráhy se zatáčkami, lopingy, klesáním i stoupáním. Ověřte znalosti z mechaniky, fyziky a kinetiky tak, aby kuličky projely celou dráhu co nejrychleji, ale aby přitom dráhu neopustily. Klíčové vlastnosti kuličkové dráhy SPACERAIL: LEVEL 3 GLOWZ jednotlivých dílů vč. automatického výtahu na kuličky sestavíte celou kuličkovou dráhu podle doporučeného návrhu nebo podle vlastní fantazieIdeální pro školáky, pro které je tato stavebnice ideální školou hrou, ale také fantastická zábava pro celou rodinuSoučástí balení jsou 2 kovové kuličky a český návodLEVEL 3 - stavebnice pro zkušenější staviteleNení určeno pro děti do 3 let SpecifikaceDélka dráhy:16 mPočet dílů:Cca 100 dílůVýška výtahu na kuličky:30 cmNapájení výtahu:Baterie typ C - buřt (není součástí dodávky)

Stavebnice se zatáčkami, klesáním i stoupáním. Ověřte si znalosti z mechaniky, fyziky a kinetiky tak, aby kuličky prošly celou dráhu co nejrychleji, ale aby přitom dráhu neopustily.

Produkt 9620 DR Svítící kuličková dráha SpaceRail - Level 3 má přiřazen EAN kód 5901779365039.

9620 DR Svítící kuličková dráha SpaceRail - Level 3 - parametry produktu

9620 DR Svítící kuličková dráha SpaceRail - Level 3 - historie ceny a dostupnosti

9620 DR Svítící kuličková dráha SpaceRail - Level 3 - další zajímavé produkty

9620 DR Svítící kuličková dráha SpaceRail - Level 3 - jak nakoupit nejvýhodnější?