9025 DR Boxovací hruška + rukavice

9025 DR Boxovací hruška + rukavice

9025 DR Boxovací hruška + rukavice

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 661 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

9025 DR Boxovací hruška + rukavice - popis produktu

Boxovací pytel Boxerská perla a rukavice: Boxerská sada IKONKA umožní dětem trénink boxu a jejich fyzické kondice. Obsahuje hrušku namontovanou na tyči, která je se základnou propojená prostřednictvím pružiny. Disponuje přitom výškou 124 cm. Součástí sady jsou také boxerské rukavice, které zajistí pohodlí při tréninku a tlumí nárazy. Boxerská sada IKONKA je ideální pro všechny aktivní a sportovně založené děti. Klíčové vlastnosti boxerské perly a rukavicBoxerská sada určená pro dětiUmožní trénink boxu a fyzické kondiceObsahuje hrušku namontovanou na tyčiHruška je se základnou propojená prostřednictvím pružinySoučástí sady IKONKA jsou také boxerské rukaviceBarevné provedení: černo-červené Výška:124 cm

S boxovací hruškou už nebude Vaše dítě trpět nudou. Při boxování nejen vybije přebytečnou energii, ale také bude stále v pohybu. Boxovací hruška se upevňuje na stojan, který je výškově nastavitelný.

Produkt 9025 DR Boxovací hruška + rukavice je označen EAN kódem 5901779363851.

9025 DR Boxovací hruška + rukavice - parametry produktu

9025 DR Boxovací hruška + rukavice - historie ceny a dostupnosti

9025 DR Boxovací hruška + rukavice - další zajímavé produkty

9025 DR Boxovací hruška + rukavice - jak nakoupit nejvýhodnější?