dolce-vita-hydratacni-rtenka

dolce-vita-hydratacni-rtenka

dolce-vita-hydratacni-rtenka

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

dolce-vita-hydratacni-rtenka - popis produktu

Nebojte se zazářit! Nová kolekce krémových rtěnek s lesklým efektem 3v1. Hydratační rtěnka vyniká jemnou a příjemnou texturu, která se snadno nanáší a dokonale vyhlazuje rty. Díky dlouhotrvající a krémové textuře s vysokým leskem propůjčí rtům mimořádně lesklý finiš. Dopřejte si každý den výrazný odstín a oslnivý lesk.  Lesko – rtěnka a obsahuje 78% přírodních olejů a ingrediencí. Pečující složení a jemná textura se navíc postarají o celodenní pocit pohodlí. Hydratační lesko - rtěnka je lehce až středně krycí dle počtu vrstev, které nanesete. 1 vrstva = efekt balzámu na rty 2 vrstvy = efekt lesku na rty 3 vrstvy = efekt lesklé rtěnky  

dolce-vita-hydratacni-rtenka - parametry produktu

SloženíIsocetyl Stearoyl Stearate, Synthetic Wax, Hydrogenated Vegetable Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Cera Microcristallina, Bis-diglyceryl Polyacyladipate-2, Sucrose Acetate Isobutyrate, Sorbitan Olivate, Tridecyl Trimellitate, Microcrystalline Cellulose, Phytosteryl/Octyldodecyl Lauroyl Glutamate, Stearalkonium Hectorite, Aroma, Copernicia Cerifera Cera, Stearalkonium Bentonite, Propylene Carbonate, Triisostearyl Citrate, Decylene Glycol, Sorbitan Tristearate, Lecithin, Pentaerythrityl Tetra-di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Benzyl Benzoate, Citric Acid, Citral, Limonene, Geraniol, Benzyl Alcohol, +/- CI 77891, CI 15850, CI 19140, CI 42090, CI 77491, CI 77492.
BenefityVegan Aroma kokosu Bez parabenů, silikonů a parfemace Zanechává rty jemné a provoněné ovocem
VýsledekHydratační lesklá rtěnka zvýrazní vaše rty a dodá jim pořádnou dávku hydratace během pouhého okamžiku.
PoužitíJemnými tahy naneste na rty. V případě potřeby v průběhu dne zopakujte.

dolce-vita-hydratacni-rtenka - další zajímavé produkty

dolce-vita-hydratacni-rtenka - jak nakoupit nejvýhodnější?