Nejnižší cena za posledních 45 dní: 714 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Čokoládové pecičky s báječně vyváženou chutí čistých kakaových bobů můžete rozpustit v horkém mléce, můžete je přidat do snídaňové kaše nebo si je jako zdravou svačinku nasypat na ovocný salát. Každému pokrmu i nápoji přidají atraktivní čokoládovou hořkost, lehkou sladkost a mírnou kořeněnost. Jistě potěší i nula procent alergenů, zato vysoký podíl kakaové hmoty!
Produkt ČOKOLÁDOVÉ ČOČKY PERU ORIGIN HOŘKÁ 61%, 1000g #5357424 má přiřazen EAN kód 8596632245169.
Kategorie | Čokolády, Čokoláda, Čočka |
EAN | 8596632245169 |
Čokoládové pecičky s báječně vyváženou chutí čistých kakaových bobů můžete rozpustit v horkém mléce, můžete je přidat do snídaňové kaše nebo si je jako zdravou svačinku nasypat na ovocný salát. Každému pokrmu i nápoji přidají atraktivní čokoládovou hořkost,
Čokoládové pecičky s báječně vyváženou chutí čistých kakaových bobů můžete rozpustit v horkém mléce, můžete je přidat do snídaňové kaše nebo si je jako zdravou svačinku nasypat na ovocný salát. Každému pokrmu i nápoji přidají atraktivní čokoládovou hořkost,
Čokoládové pecičky s báječně vyváženou chutí čistých kakaových bobů můžete rozpustit v horkém mléce, můžete je přidat do snídaňové kaše nebo si je jako zdravou svačinku nasypat na ovocný salát. Každému pokrmu i nápoji přidají atraktivní čokoládovou hořkost,
Peru a kakao, to je jako Francie a víno nebo Austrálie a klokani. V peruánských Andách rostou kakaovníky tisíce let. Odkdy přesně patřily kakaové boby, případně kakao do jídelníčku dávných Aztéků a Inků se můžeme pouze dohadovat. Jisté je, že čokoláda z Peru patří
Čokoládové pecičky s báječně vyváženou chutí čistých kakaových bobů můžete rozpustit v horkém mléce, můžete je přidat do snídaňové kaše nebo si je jako zdravou svačinku nasypat na ovocný salát. Každému pokrmu i nápoji přidají atraktivní čokoládovou hořkost,
Čokoládové pecičky s báječně vyváženou chutí čistých kakaových bobů můžete rozpustit v horkém mléce, můžete je přidat do snídaňové kaše nebo si je jako zdravou svačinku nasypat na ovocný salát. Každému pokrmu i nápoji přidají atraktivní čokoládovou hořkost,
Určitě vás překvapí. Čokoládové čočky ze středoamerického Salvadoru totiž vůbec nejsou hořké. Ačkoli obsahují nejméně 65 procent kakaové sušiny a řadí se tak k exkluzivním produktům svého druhu, jejich chuť je jemná, harmonická a ovocně-květinová. Stačí je
Čokoláda z Ekvádoru získlala pověst jedné z nejlepších na světě. Tato hořká čokoláda s obsahem 64% kakaa má velice intenzivní aroma s nádechem ovoce a koření
Ghana se bez kakaa neobejde. Stejně, jako se bez ghanského kakaa neobjedeme my. Čokoláda z něj vyrobená bývá krémová, s tóny ovoce a smetany. Když budete pozorně ochutnávat, možná je najdete i v těchto 70procentních čokoládových čočkách. Protože obsahují skutečně
Peruánské kakao má skvělou pověst. Stejně jako čokoládové čočky z něj vyrobené. Charakterizuje je autentická, jemná a čistá chuť tradičně zpracovaných kakaových bobů. Čočky BIO Peru origin mléčná 41% vznikly spojením výrazného kakaa odrůdy Trinitario s kakaem
Vypravte se s námi do horkého Karibiku. Ostrova vodopádů, jeskyní a zelených kopců, ostrova plného divoké zvěře a usměvavých obyvatel. Karibské kakao proslulo svou jemností, je tedy jisté, že čokoládové čočky z Trinidadu budu vynikat právě mimořádně hebkou a sametovou
Peru a kakao, to je jako Francie a víno nebo Austrálie a klokani. V peruánských Andách rostou kakaovníky tisíce let. Odkdy přesně patřily kakaové boby, případně kakao do jídelníčku dávných Aztéků a Inků se můžeme pouze dohadovat. Jisté je, že čokoláda z Peru patří
Peru a kakao, to je jako Francie a víno nebo Austrálie a klokani. V peruánských Andách rostou kakaovníky tisíce let. Odkdy přesně patřily kakaové boby, případně kakao do jídelníčku dávných Aztéků a Inků se můžeme pouze dohadovat. Jisté je, že čokoláda z Peru patří
Peru a kakao, to je jako Francie a víno nebo Austrálie a klokani. V peruánských Andách rostou kakaovníky tisíce let. Odkdy přesně patřily kakaové boby, případně kakao do jídelníčku dávných Aztéků a Inků se můžeme pouze dohadovat. Jisté je, že čokoláda z Peru patří
Peru a kakao, to je jako Francie a víno nebo Austrálie a klokani. V peruánských Andách rostou kakaovníky tisíce let. Odkdy přesně patřily kakaové boby, případně kakao do jídelníčku dávných Aztéků a Inků se můžeme pouze dohadovat. Jisté je, že čokoláda z Peru patří
Čokoládová pěna? Čokoládové brownies? Čokoládové lanýže? Všechno může být! Jakmile vyrobíte dezert ze 72procentní čokolády, jen se po něm zapráší. Čočky z Haiti, co se dříve jmenovalo Santo Domingo, vynesou vaše kulinářské schopnosti o tři patra výš. Až si
Určitě vás překvapí. Čokoládové čočky ze středoamerického Salvadoru totiž vůbec nejsou hořké. Ačkoli obsahují nejméně 65 procent kakaové sušiny a řadí se tak k exkluzivním produktům svého druhu, jejich chuť je jemná, harmonická a ovocně-květinová. Stačí je
Určitě vás překvapí. Čokoládové čočky ze středoamerického Salvadoru totiž vůbec nejsou hořké. Ačkoli obsahují nejméně 65 procent kakaové sušiny a řadí se tak k exkluzivním produktům svého druhu, jejich chuť je jemná, harmonická a ovocně-květinová. Stačí je
Určitě vás překvapí. Čokoládové čočky ze středoamerického Salvadoru totiž vůbec nejsou hořké. Ačkoli obsahují nejméně 65 procent kakaové sušiny a řadí se tak k exkluzivním produktům svého druhu, jejich chuť je jemná, harmonická a ovocně-květinová. Stačí je
Určitě vás překvapí. Čokoládové čočky ze středoamerického Salvadoru totiž vůbec nejsou hořké. Ačkoli obsahují nejméně 65 procent kakaové sušiny a řadí se tak k exkluzivním produktům svého druhu, jejich chuť je jemná, harmonická a ovocně-květinová. Stačí je
Podlehl jí Casanova i madame du Barry. Milovali ji Aztékové. My jsme obdiv k čokoládě dotáhli k dokonalosti. Objevuje se nejen v nápojích, ale také potravinách, krémech, parfémech a kdovíkde ještě. Ponořte nosy do fascinující vůně, slízněte ze rtů hořkou lahodnost
Čokoláda z Ekvádoru získlala pověst jedné z nejlepších na světě. Tato hořká čokoláda s obsahem 64% kakaa má velice intenzivní aroma s nádechem ovoce a koření