Nejnižší cena za posledních 45 dní: 167 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Hnědý kandysový cukr vypadá jako malé drahokamy. Můžeme ho objevit v různých luxusních restauracích či čajovnách, kdy místo obyčejného cukru dostaneme naservírovaný tento speciální cukr ve tvaru drahokamů. Stejně tak si můžeme tento luxus dopřát i doma. Tento cukr si v nápoji vychutnáváme ve chvíli pohody u šálku čaje nebo kávy. Kandysový cukr se totiž rozpouští pomalu, ale zato dodá nápoji ten správný podtón.
Produkt Kandysový cukr hnědý drcený, 500g #5353662 popisuje EAN kód 8596632214707.
Hnědý kandysový cukr vypadá jako malé drahokamy. Můžeme ho objevit v různých luxusních restauracích či čajovnách, kdy místo obyčejného cukru dostaneme naservírovaný tento speciální cukr ve tvaru drahokamů. Stejně tak si můžeme tento luxus dopřát i doma. Tento cukr si v
Hnědý kandysový cukr vypadá jako malé drahokamy. Můžeme ho objevit v různých luxusních restauracích či čajovnách, kdy místo obyčejného cukru dostaneme naservírovaný tento speciální cukr ve tvaru drahokamů. Stejně tak si můžeme tento luxus dopřát i doma. Tento cukr si v
Hnědý kandysový cukr vypadá jako malé drahokamy. Můžeme ho objevit v různých luxusních restauracích či čajovnách, kdy místo obyčejného cukru dostaneme naservírovaný tento speciální cukr ve tvaru drahokamů. Stejně tak si můžeme tento luxus dopřát i doma. Tento cukr si v
Hnědý kandysový cukr vypadá jako malé drahokamy. Můžeme ho objevit v různých luxusních restauracích či čajovnách, kdy místo obyčejného cukru dostaneme naservírovaný tento speciální cukr ve tvaru drahokamů. Stejně tak si můžeme tento luxus dopřát i doma. Tento cukr si v
Hnědý kandysový cukr vypadá jako malé drahokamy. Můžeme ho objevit v různých luxusních restauracích či čajovnách, kdy místo obyčejného cukru dostaneme naservírovaný tento speciální cukr ve tvaru drahokamů. Stejně tak si můžeme tento luxus dopřát i doma. Tento cukr si v
Hnědý kandysový cukr vypadá jako malé drahokamy. Můžeme ho objevit v různých luxusních restauracích či čajovnách, kdy místo obyčejného cukru dostaneme naservírovaný tento speciální cukr ve tvaru drahokamů. Stejně tak si můžeme tento luxus dopřát i doma. Tento cukr si v
Luxusní varianta hnědého kandysového cukru na špejli ve tvaru diamantu. Hnědý kandysový cukr má jemno karamelovou chuť. Tento cukr lze použít na slazení čajů, kávy, drinků atd
Luxusní varianta kandysového cukru na dřívku ve tvaru diamantu. Je vyroben z bílého rafinovaného cukru. Lze ho použít ke slazení nápojů a drinků
Drcené konopí pro zvýšení atraktivity krmení. Drcené konopí pro zvýšení atraktivity krmení. | Dávkování 0,5 kg na 3 kg suché směsi
Pražené drcené konopí pro zvýšení atraktivity krmení. Pražené drcené konopí pro zvýšení atraktivity krmení. | Dávkování 0,5 kg na 3 kg suché směsi
Drcené skořápky z mušlí jsou cenným zdrojem vápníku. Nejen že boilie dodají křupavou strukturu, navíc ho i výrazně zatíží, což může být výborné např. na řekách. DD 3-10%. Drcené skořápky z mušlí jsou cenným zdrojem vápníku. Nejen že boilie dodají křupavou
Ořechy Bery Jones Mandle v cukru se skořicí 500g: Ořechy Bery Jones Mandle v cukru se skořicí 500 g Máš rád mandle? Jsi milovník všeho sladkého? Toužíš po dokonalém zdravém mlsání? Cítíš vůni čerstvě opražených mandlí v cukrové krustě
GRIZLY Len hnědý drcený 1000 g | | | Administrativní zařazení: Olejnatá semena | Složení: Len hnědý drcený termicky neupravený 100% | Země původu: Česká republika | Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Doporučujeme v lednici. | Balení: Znovuuzavíratelný
Ořechy Bery Jones Mandle v cukru 500g: Ořechy Bery Jones Mandle v cukru 500 g Máš rád mandle? Jsi milovník všeho sladkého? Toužíš po dokonalém zdravém mlsání? Cítíš vůni čerstvě opražených mandlí v cukrové krustě jako na pouti? Vyber si
Z drcené skořice připravíte voňavý nálev plný prospěšných látek. Stačí ji zalít horkou vodou nebo převařit v mléce. Lžička medu, a lahoda je na světě. Pravá cejlonská skořice příjemně prohřeje a výborně uvolní. Může se hodit nejen v chladné části roku. Vždyť i
Moučkový cukr - bezlepkový 500g | Moučkový cukr v cukrářské kvalitě, ideální pro výrobu královské polevy nebo máselného krému. Poprašte si pracovní plochu trochou moučkového cukru, ze kterého snadno vyválíte marcipán nebo fondán. Použijte jako sladkou polevu na koláče,
Grešík Zázvorové bonbóny 100 g | | Bonbony se zázvorem působí příznivě na zažívání. | | Složení: Cukr, glukózový sirup, kandysový sirup, karamelový sirup, přírodní zázvorový extrakt 0,3 %. | | Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě. | Zázvorové
Možná mu říkáte bodlák a obloukem ho obcházíte. Ostropestřec si ale pozornost zaslouží. Jeho plody používal a doporučoval starořecký lékař Disokorides i římský přírodní léčitel Plinius. Je vám to málo? Nakoukněte do herbáře po babičce. Ostropestřec v něm určitě
Chroupejte zvesela! Kousky surových kakaových bobů vám zvednou náladu i hladinu antioxidantů v krvi. Vždyť kolikrát jste snědli tabulku čokolády a pak měli týden výčitky svědomí… V případě drcených kakaových bobů si buďte jisti, že nic takového nenastane. Naopak –
Už jste někdy ochutnali vánoční cukroví v srpnu? Pokud ano, jistě nám potvrdíte, že je to slast! Křehké čokoládové, vanilkové a kokosové kousky nemusí na váš stůl nutně zavítat jen v prosinci. Užijte si sváteční kompozici chutí a vůní kdykoli v roce. Díky umně
| Ostropestřec mariánský (Silybum marianum) - král detoxikačních bylin a účinný pomocník při trávení. | Neustále vás trápí zažívací problémy jako je průjem, nadýmání, pálení žáhy, křeče v břiše? Navíc se k nim někdy přidávají i bolesti hlavy, podrážděnost,
Dominikánské BIO kakao s kokosovým cukrem? Proč ne! Připravte si rychlý, dobrý a antioxidanty našlapaný nápoj. Můžete k němu přidat šlehačku, skořici, marshmallow nebo karamelový sirup, můžete ho popíjet ke svačině i jen tak pro radost. Horká čokoláda v prášku se hodí
Věděli jste, že jako první popsal rostlinu konopí Carl Linné? A koktejl z konopí užívala královna Viktorie? A první anestetikum na světě vyrobil právě z konopí jistý čínský lékař už kolem roku 200? Bylina s typicky zubatými listy nás zkrátka provází odnepaměti. Není
Harpagofyt, Ďáblův dráp, Čertův spár. Když si tenhle jihoafrický sukulent vybíral jméno, chtěl zřejmě odstrašit každého, kdo by po něm zatoužil. Ale my se nedali. Dobře totiž víme, že jeho drcený kořen prospívá normálnímu trávení, normánímu stavu kloubů a chuti k