Nejnižší cena za posledních 45 dní: 46 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Kardamom zvýrazňuje chuť sladkých i slaných jídel. Můžete ho využít v pečivu, asijské kuchyni, ale také v kávě či čaji, známo především z arabských zemí.
Složení: mleté plody pravého kardamomu. Bez glutamanu sodného.
Produkt Valdemar Grešík Grešík Kardamom mletý 20g má EAN kód 8595122341985.
Kategorie | Koření |
EAN | 8595122341985 |
Kardamom zvýrazňuje chuť sladkých i slaných jídel. Můžete ho využít v pečivu, asijské kuchyni, ale také v kávě či čaji, známo především z arabských zemí. | Složení: mleté plody pravého kardamomu. Bez glutamanu sodného.
Kardamom zvýrazňuje chuť sladkých i slaných jídel. Můžete ho využít v pečivu, asijské kuchyni, ale také v kávě či čaji, známo především z arabských zemí. | Složení: celé plody pravého kardamomu. Bez glutamanu sodného.
Bazalka 20g, koření vhodné především do italské kuchyně, na pizzu a těstoviny, ale taky do omáček. | Složení: Bazalka nať drhnutá. Bez glutamanu sodného
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso
Kerblík je koření vhodné především do polévek, bylinkového másla, bešamelových omáček. | Složení: kerblík třebule. Bez glutamanu sodného
Grešík Paprika uzená sladká mletá 40 g | | Na ochucení grilovaných a dušených mas. | | Toto koření se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Je bez glutamanu sodného. | | Složení: Paprika uzená
Grešík Pepř cayennský mletý 40 g | | Capsicum frutescens - typické použití do asijské a jihoamerické kuchyně. | | Složení: Chilli mleté - středně pálivé 100 %. | | Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě. | Koření, které jistě oceníte, pokud máte rádi
Paprika uzená pálivá mletá se hodí na dochucení grilovaných a dušených mas. | Složení: paprika uzená pálivá. Bez glutamanu sodného
Skořici využijete na dochucení sladkých jídel, v asijské kuchyni, ale lze ji použít i na maso. | Složení: kůra skořicovníku čínského. Bez glutamanu sodného
Koriandr uplatníte v thajské a jihoamerické kuchyni k dochucení omáček, ale taktéž do mletého masa. | Složení: koriandr setý. Bez glutamanu sodného
Koriandr uplatníte v thajské a jihoamerické kuchyni k dochucení omáček, ale taktéž do mletého masa. | Složení: koriandr setý. Bez glutamanu sodného
Grešík Citrónová kůra mletá 30 g | | Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. | | Složení: Chemicky neošetřená kůra citróníku 100 %. | | Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě. | Mletá citronová kůra se skvěle hodí na pečení a na dochucení ryb nebo
Grešík Kurkuma mletá 50 g | | Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Užívá se v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do žluta. | | Složení: Kurkuma kořen mletý. | Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Užívá se v asijských kuchyních do omáček a
Na všechny druhy mletého masa. Na pečení i grilování. | Složení: lahůdková paprika, majoránka, česnek, černý pepř, petržel list, cayennský pepř mletý
Kurkuma se uplatní především v asijské kuchyni. Můžete ji přidat do omáček nebo do rýže, díky čemuž pokrmy získají krásnou žlutou barvu. | Složení: kurkuma kořen mletý. Bez glutamanu sodného
Skořice ceylonská má na rozdíl od běžné čínské skořice daleko jemnější chuť. Skořici využijete do svařeného vína, do kompotů, asijské kuchyně. | Složení: celá kůra skořicovníku ceylonského. Bez glutamanu sodného. |
Zázvor najde svoje uplatnění při dochucení drůbeže a exotických polévek, taktéž v asijské kuchyni. | Složení: kořen zázvoru. Bez glutamanu sodného
Kopr je vhodný především do koprové omáčky a kulajdy, ale taktéž najde uplatnění při zavařování zeleniny a v zelných salátech. | Složení: kopr vonný. Bez glutamanu sodného
Grešík Hřibové koření 20 g | | K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. | | Toto koření se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Je bez glutamanu sodného. | | Složení: Hřiby 22 %, jedlá sůl (max. 20 %), cibule,
Grešík Hřebíček celý 20 g | | Eugenia aromatica, do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. | | Složení: Hřebíček (poupata hřebíčkovce vonného). | Eugenia aromatica, do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené
Grešík Muškátový květ mletý 30 g | | Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. | | Složení: Mníšek muškátovníku vonného. | Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech
Oregáno najde uplatnění především v italské a řecké kuchyni. Skvělé dochutí pizzu, těstoviny, drůbež. | Složení: oregáno nať drhnuté. Bez glutamanu sodného
Paprika skvělé dochutí polévky, zeleninu, dušená jídla a omáčky. | Složení: paprika lahůdková 140 ASTA - vysoká kvalita (Stupnice ASTA je stupnicí kvality papriky. Je v rozmezí 40 - 180 ASTA. Běžné papriky u nás prodávané dosahují 60 - 120 ASTA.) Bez glutamanu sodného
Kořenící směs Grešík Adžika vychází z originální kavkazské receptury, jedná se o velice mírně pálivou kořenící směs, kde ve složení naleznete: papriku, koriandr, kopr, sůl, česnek, bazalku, pískavici, mátu, bobkový list, majoránku, celer, petržel, saturejku, chilli