Nejnižší cena za posledních 45 dní: 37 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Vláknina ze sušených jablek
Jste na takzvané „bodové dietě“? Tedy co vidíte, to zbodnete? Potřebujete zahnat pocit hladu a zpomalit trávení tak, abyste se nasycení cítili co nejdéle? Vyzkoušejte skvělou jablečnou vlákninu – ať už se jí rozhodnete přidat do ranní snídaňové kaše nebo byste raději zkusili lahodnou rozpustnou vlákninu do moučníku či lahodného koláče, neuděláte chybu. Dodáte tak svému pekařskému umění jemný jablečný nádech, ačkoliv konzumenti Vašeho umění nebudou ani tušit, že tak lahodný kousek dezertu obsahuje něco tak zdravého, jako je jablečná vláknina, nebo-li pektin. Pokud jste milovníci ovocných nebo zeleninových smoothies, nezdráhejte se a lžičku jablečné dobroty přidejte také.
SloženíVláknina ze sušených jablek
SkladováníChraňte před přímým slunečním zářením. Skladujte při teplotě do 25°C a vlhkosti vzduchu do 75 %.
Produkt Natural Jihlava Jablečná vláknina 250g označuje EAN kód 8594010318023.
Vlastnosti | Bez lepku |
EAN | 8594010318023 |
Vláknina ze sušených jablek | Jste na takzvané „bodové dietě“? Tedy co vidíte, to zbodnete? Potřebujete zahnat pocit hladu a zpomalit trávení tak, abyste se nasycení cítili co nejdéle? Vyzkoušejte skvělou jablečnou vlákninu – ať už se jí rozhodnete přidat do ranní
jablečný ocet | Celá čerstvá jablka se rozdrtí a nechají se v nádobě kvasit. Poté se obsah přecedí a získává se hustá tekutina medové až hnědé barvy, kterou známe jako jablečný ocet. Jablečný ocet díky šetrnému zpracování obsahuje vitamín C, B1, B2, B6 i biotin. Z
Natural Kukuřičná strouhanka | Na trhu je mnoho možností, jak se i s bezlepkovou dietou stravovat vlastně úplně normálně. Kukuřičná strouhanka je přirozeně bezlepková a je skvělou alternativou klasické mouky pšeničné a v kuchyni „bezlepkářů“ je to téměř nutnost
Natural jáhelná strouhanka | Na trhu je mnoho možností, jak se i s bezlepkovou dietou stravovat vlastně úplně normálně. Jáhlová strouhanka je přirozeně bezlepková a je skvělou alternativou klasické mouky pšeničné a v kuchyni „bezlepkářů“ je to téměř nutnost. | Nač se
Natural Kukuřično - cizrnová strouhanka | Na trhu je mnoho možností, jak se i s bezlepkovou dietou stravovat vlastně úplně normálně. Kukuřično - cizrnová strouhanka je přirozeně bezlepková a je skvělou alternativou klasické mouky pšeničné a v kuchyni „bezlepkářů“ je to
Špaldová mouka celozrnná hladká | Nebojte se, vaše pečení bude stále tak lahodné jen s menším obsahem tuků a dokonce budou vaše dobroty obohaceny o prospěšné látky a vitamíny, které prospějí vašemu tělu i zažívání! Špalda je prastarý nešlechtěný druh pšenice, která
Žitná celozrnná mouka | V pekárenství je možné žitnou mouku jednoduše zkombinovat s dalšími moukami a přidat tak pečivu další rozměr, trošku jinou chuť nebo strukturu. Žitná celozrnná pomůže pečivu zůstat déle čerstvé a vláčné a těsto se stane přidáním této
Špaldová mouka celozrnná hrubá | Vyzkoušejte zdravější verzi domácího chlebu, knedlíků, či noků za použití hrubé mouky, vyrobené ze špaldové celozrnné mouky. Vaši věrní ochutnavači nepoznají jediný rozdíl a navíc špalda dodá vašim pokrmům krásný nádech
BIO Žitná celozrnná mouka | V pekárenství je možné žitnou mouku jednoduše zkombinovat s dalšími moukami a přidat tak pečivu další rozměr, trošku jinou chuť nebo strukturu. Žitná celozrnná pomůže pečivu zůstat déle čerstvé a vláčné a těsto se stane přidáním této
Bezlepková worcestrová omáčka s šípky | Základem pro tuto worchesterovou omářku je sójová omáčka Tamari, vinný ocet a směs koření. Tamari omáčka vzniká fermentací sójových bobů a mořské soli, vzniká jako vedlejší produkt při výrobě Misa, což je pasta ze sóji. Tamari
BIO Žitný kvásek | Chléb z kvásku je lépe stravitelný a jeho chuť je opravdu nepopsatelná. Ale nejde jen o chleba - což je samozřejmě notoricky známo. Ke skvělému žitnému kvásku budete potřebovat už jen mouku, a to jak pšeničnou, tak i žitnou, trošku droždí, sůl a
Country Life Vláknina jablečná 250 g | | Jablečná vláknina jako přídavek k vaší oblíbené snídani pro příjemný pocit nasycení. Vhodné je konzumovat 1 polévkovou lžíci denně. | | Využití: | | | snídaně - chutnat vám bude v jogurtu nebo v kaši | nápoje - vlákninu můžete přidat i
BIO Špaldová mouka celozrnná hladká | Nebojte se, vaše pečení bude stále tak lahodné jen s menším obsahem tuků a dokonce budou vaše dobroty obohaceny o prospěšné látky a vitamíny, které prospějí vašemu tělu i zažívání! Špalda je prastarý nešlechtěný druh pšenice,
Jablečná vláknina hrubá | Jablečná hrubá vláknina se získává z chemicky neošetřených slupek kvalitních jablek. 100 g tohoto hrubě namletého prášku obsahuje 55 g vlákniny. Vláknina je důležitá pro správnou funkci střev, podporuje jejich peristaltiku a pozitivně působí na
Šťáva z rakytníku | Rakytník řešetlákovitý je notoricky známá rostlinka, zejména pro blahodárné účinky svých plodů. Komu by se ale chtělo plody dále zpracovávat a vymýšlet, co s nimi? My Vám přinášíme skvělé řešení. Rakytníkovou šťávu můžete využít ve své
Těstoviny z černé čočky | Těstoviny z černé čočky jsou zdravou alternativou klasických těstovin. Jsou vynikajícím zdrojem nutričně hodnotných látek. Černá čočka je totiž bohatá na bílkoviny, vlákninu, vitamín B, minerály i antioxidanty. A mouka z černé čočky
Lízátko se zázvorovou šťávou | Zlepšete si den a procvičte si své cucací svalstvo. Uvědomte si, jaký cukr je ten prospěšný a vyhýbejte se těm, které Vám dělají neplechu v těle. Že nemůžete Vaše děti po celém náročném dni uspat? Není se čemu divit, během dnes totiž
co je to máslo ghí ? | Ghí je vlastně doslovný překlad výrazu „přepuštěné máslo“, převzatý ze sanskrtu. Pochází ze staré indické alternativní medicíny Ajurvédy, která Ghí přezdívá elixírem života. K výrobě opravdu kvalitního Ghí je zapotřebí kvalitní vstupní
Kukuřičná mouka polohrubá | Kukuřice setá je velice rozšířená kulturní plodina, jejíž domestikace započala již v pravěku, a to pravděpodobně v Mexiku, v oblasti Oaxaca a Jalisco. S ohledem na využití rostliny se vyšlechtilo několik typů kukuřice, jako například
Šťáva z brusinek | Brusinky jsou pro svou lahodnou a svěží sladkokyselou chuť skvělé pro různá využití, někdo je rád mlsá čerstvé, někdo je zaváří, jiný zase vyrábí brusinkovou šťávu. Taková šťáva je perfektní pro dochucení ranní směsi nebo cereální kaše,