8536 Kuličková dráha SpaceRail - Level 4

8536 Kuličková dráha SpaceRail - Level 4

8536 Kuličková dráha SpaceRail - Level 4

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 980 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

8536 Kuličková dráha SpaceRail - Level 4 - popis produktu

Kuličková dráha Space Rail Kuličková dráha Level 4 26m: Na scénu přichází unikátní konstrukční stavebnice zaručující desítky hodin kreativní zábavy. Fantazii se meze nekladou, postavte si nekonečně se opakující dráhu po které bude jezdit kulička v těch nejšílenějších úhlech, které Vám gravitace dovolí. Vytvořte si zajímavou techstyle dekoraci. Klíčové vlastnosti kuličkové dráhy Space Rail Level 4SpaceRail stavebnice Level 4 umožňuje sestavit 26 metrů kuličkové dráhyDíky automatickému výtahu, mohou kuličky běhat po dráze nepřetržitě dlouhoVýtah vyváží kuličky do jejich původní pozicePomocí přiložených součástek můžete sestavit celou dráhu, nastavíte rychlost kuličky, úhel zatáček i časováníRozšiřte si a získejte i nové zkušenosti z oboru fyziky, kinetiky a mechanikyVaším cílem při sestavení dráhy je vytvoření dokonalé soustavy zatáček, klesání nebo stoupání, aby kulička svištěla maximální rychlostí a současně neopustila svoji dráhuZáleží jen na Vaší fantaziiSpaceRail Vám nabízí libovolné rozšiřování dráhy pomocí kombinace více stavebnicBalení obsahuje také 4 kovové kuličky a obrázkový manuálLze vytvořit více vlastních konstrukčních řešeníVhodné pro děti od 15 let, ale s pomocí a pod dozorem dospělé osoby to je výborná zábava i pro mladší dětiNáročností odpovídá stavebnici merkur Je jedinečnýDélka stavebnice:26 mPočet součástek:Přes 100 ksVýška výtahu:30 cmNapájení:Baterie typu C LR14 - baterie není součástí balení

Stavění drah už nemusí být jen pro děti. Nechte naplno pracovat svou fantazii a sestavte si konstrukci podle vašich představ. SpaceRail je způsobem, jak si můžete zlepšit své dovednosti v pohodlí domova. Překvapte sami sebe stále se zlepšujícím časem stavění a za krátkou dobu se stanete mistrem stavitelem. Sledování kovových kuliček kopírujících trasu, kterou jste jim určili, až k výtahu a začátku jízdy je zaslouženo satisfakcí pro oči i mysl. Dráha SpaceRail Level 4 není skvělou aktivitou pouze pro jednotlivce, ale je ideálním způsobem, jak se zabavit ve skupině přátel či s rodinou.Náročnost složení: střední Délka: 26 mRozměry po složení: 72 x 34 x 36 cm3 kuličky Předpokládaná doba složení: 7-8 hodin Hmotnost: 2 kg Vhodné od 15 letZásilkovňa - výdejní místa: 79 KčPPL ParcelShop a Parcelbox: 89 KčPPL kurýr: 109 KčDobírka: + 30 KčPři objednávce nad 1500 Kč je doprava zdarma.

SpaceRail je stavebnice, která Vám umožní postavit si snadno a rychle horskou dráhu na které se mohou prohánět kovové kuličky. Součástí stavebnice je i malý výtah, díky kterému se kuličky po dokončení své jízdy po dráze vrátí samy zpět nahoru a začínají jízdu nanovo.

Produkt 8536 Kuličková dráha SpaceRail - Level 4 má přiřazen EAN kód 5901779361604.

8536 Kuličková dráha SpaceRail - Level 4 - parametry produktu

8536 Kuličková dráha SpaceRail - Level 4 - historie ceny a dostupnosti

8536 Kuličková dráha SpaceRail - Level 4 - další zajímavé produkty

8536 Kuličková dráha SpaceRail - Level 4 - jak nakoupit nejvýhodnější?