8535 Kuličková dráha SpaceRail - Level 3

8535 Kuličková dráha SpaceRail - Level 3

8535 Kuličková dráha SpaceRail - Level 3

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 420 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

8535 Kuličková dráha SpaceRail - Level 3 - popis produktu

Kuličková dráha Rozpěrná kuličková dráha úrovně 3 : Parádní kuličkodráha zabere při sestavování přibližně 2 až 3 hodiny času a je určena především nadšeným konstruktérům od 15 let. Odměnou jim bude uvedení kuličky do pohybu. Když sjede dolů, zábava zdaleka nekončí, protože ji zvláštní elektrický výtah vynese opět nahoru. Na dráhu přitom můžete najednou vypustit tři i více kuliček. Horskou dráhu lze sestrojit libovolným postupem. Originální propracovaná stavebnice je vyrobena z kovu, plastu a rybářského vlasce. Spacerail Level 3 rozvíjí kreativitu, prostorovou představivost a manuální zručnost a může se stát začátkem sbírky nebo výjimečnou ozdobou interiéru. Souprava obsahuje 3 kovové kuličky a poskytne trať dlouhou až 16 m. Výtah vyžaduje baterii R20 1,5 V, která není součástí balení. Klíčové vlastnosti kuličkové dráhy SPACERAIL: LEVEL 3Spacerail je 3D puzzle, které rozvíjí kreativitu, prostorovou představivost a manuální zručnostJedinečná a konstrukčně dokonalá stavebnice je určena pro pokročilejší montéry od 15 letCelá konstrukce je vyrobena z kovu, plastu a rybářského vlasceSestavení modelu trvá asi 2 - 3 hodinyHorskou kuličkovou dráhu můžete sestrojit libovolným způsobemSPACERAIL: LEVEL 3 nabídne až 16 m tratiKdyž už kulička sjede až dolů, zvláštní elektrický výtah ji vynese zase zpátky nahoru Na dráze může být najednou více kuličekSkvělý dárek pro mladé staviteleSestavená SPACERAIL je jedinečným doplňkem každého interiéruÚroveň obtížnosti:ObtížnějšíDélka ve složeném stavu:16 mRozměry:71 × 20 × 36 cmMateriál:kov, plast, rybářský vlasecPředpokládaná doba montáže:2 až 3 hodinyObsah balení:16 metrů kolejí, více než 128 součástek, 30 cm vysoký automatický výtah, 3 kovové kuličky

Pokud hledáte moderní, inovativní, kreativní a wow dárek, tak už nehledejte, už jste ho našli. SpaceRail Level 3 je moderní hračkou pro děti i dospělé, která dokonale zabaví celou rodinu na dlouhé hodiny. Dokážete 16 m tratě poskládat do mnohem menší verze tak, aby tři kuličky musely projít celou trať a výtahem se vrátit do výchozího bodu? Pozor, SpaceRail je velmi návykový a podporuje soutěživost mezi členy rodiny.Náročnost složení: střední Délka 16 m 3 kuličky Předpokládaná doba složení dráhy: 2-3 hodiny Hmotnost: 2 kg Vhodné od 15 letZásilkovňa - výdejní místa: 79 KčPPL ParcelShop a Parcelbox: 89 KčPPL kurýr: 109 KčDobírka: + 30 KčPři objednávce nad 1500 Kč je doprava zdarma.

SpaceRail je stavebnice, která Vám umožní postavit si snadno a rychle horskou dráhu, na níž se mohou prohánět kovové kuličky. Součástí stavebnice je i malý výtah, díky kterému se kuličky po dokončení své jízdy po dráze vrátí samy zpět nahoru a začínají jízdu nanovo.

Produkt 8535 Kuličková dráha SpaceRail - Level 3 označuje EAN kód 5901779361598.

8535 Kuličková dráha SpaceRail - Level 3 - parametry produktu

8535 Kuličková dráha SpaceRail - Level 3 - historie ceny a dostupnosti

8535 Kuličková dráha SpaceRail - Level 3 - další zajímavé produkty

8535 Kuličková dráha SpaceRail - Level 3 - jak nakoupit nejvýhodnější?