ZAPF CREATION - BABY born s kouzelným dudlíkem, holčička, 43 cm #709241

ZAPF CREATION - BABY born s kouzelným dudlíkem, holčička, 43 cm #709241

ZAPF CREATION - BABY born s kouzelným dudlíkem, holčička, 43 cm #709241

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ZAPF CREATION - BABY born s kouzelným dudlíkem, holčička, 43 cm - popis produktu

Baby Born s kouzelným dudlíkem, holčička, 43 cm   Baby Born holčička nedokáže pochopit, proč už musí jít do postýlky. Venku je ještě přece světlo. Maminka a tatínek ale mají skvělý trik - stačí v pusince otočit dudlíkem a Baby Born se zavřou oči. Kéž by to bylo tak jednoduché s každým miminkem. Otočení dudlíku panence otvírá a zavírá oči, ať je tělo panenky v jakékoli poloze. Oči panenky jsou zároveň i mrkací. Když se panenka položí na záda a nemá v pusince dudlík, automaticky se jí oči zavřou. Baby Born ze všeho nejraději spí, jí a koupe se. Moc ráda pije vodu ze své lahvičky. Potom se vyčůrá do plenky anebo do nočníku a roní opravdové panenkovské slzy. Stejně jako může BABY born pít vodu, může jíst i kaši. Umí dokonce i kakat. Ruce, nohy a hlava panenky jsou snadno pohyblivé, takže převlékaní oblečků je hračka a skvělá zábava. Tělíčko panenky z materiálu „Soft Touch“ je krásně měkké a příjemné. Součástí balení je 10 doplňků, které podporují funkce panenky, růžové body a čepička. - Baby Born s kouzelným dudlíkem - S 10 realistickými funkcemi pro spoustu zábavy - Různé hry s panenkou Baby Born povzbuzují představivost a bylo prokázáno, že podporují rozvoj společenských dovedností a hodnot, jako je zodpovědnost, komunikace a empatie - Funkce kouzelného dudlíku (otvírání a zavírání očí) funguje pouze s panenkami „BABY born s kouzelným dudlíkem“ - Kouzelný dudlík lze použít i jako běžný dudlík pro všechny panenky BABY born velikosti 43 cm - Funguje bez baterií - Vhodné pro děti od 3 let Panenka BABY born s kouzelným dudlíkem, holčička, 43 cm, má na sobě body a čepičku. Součástí balení je nočník, plenka, talíř se lžičkou, porce kašičky, lahvička, kouzelný dudlík, rodný list pro panenku a náramky přátelství pro panenku a její malou maminku.

Panenka BABY born s kouzelným dudlíkem, holčička, 43 cm: Malé holčičky si rády hrají na maminky. S interaktivní panenkou BABY born, která je vybavena spoustou užitečných doplňků, si užijí mnoho zábavy a ještě se něčemu přiučí. Děti s ní mohou spát v postýlce a starat se o ni jako o opravdové miminko. Tato panenka miluje svůj dudlíček, díky kterému snadno usne. Stačí s ním pootočit v pusince miminka a hned zavírá oči. Nohy a ruce panenky jsou pohyblivé a má příjemně měkké tělíčko. Deset životních funkcí, kterými BABY born disponuje, fungují i bez použití baterií. Klíčové vlastnosti panenky BABY born s kouzelným dudlíkem, holčičkaRoztomilá a detailně zpracovaná panenka od společnosti Zapf CreationSoučástí je i mnoho potřebných doplňků, jako je nočník, kašička a lahev Panenka BABY born má pohyblivé končetiny a měkké tělíčko Kouzelný dudlíček, díky kterému panenka snadno usne Deset životních funkcíFunguje i bez bateriíUčí holčičky mateřské péči a starosti o druhé, navíc podporuje fantaziiVhodná pro děti od 3 let  BABY born jako opravdové miminko Velice realistická panenka je doplněna deseti skvělými funkcemi. Děti jí mohou dát napít z připravené lahvičky nebo ji nakrmit speciální kašičkou. Po těchto úkonech ovšem musí panenka také čůrat a kakat. BABY born pohybuje končetinami i hlavičkou. Pokud se jí něco nelíbí, tak začne plakat, ovšem jen do doby, než jí dáte její oblíbený dudlík. To pak zavře očka a usne jako andílek. Délka panenky: 43 cm Obsah balení: panenka, body, čepička, kouzelný dudlík, nočník, plenky, talíř se lžičkou, kašička, lahvička, rodný list, dva náramky 

Panenka Baby Born s kouzelným dudlíčkem nabízí holčičkám parádní zábavu.

Panenka má mrkací oči. Pokud holčičky panenku položí, oči se jí samy zavřou. Když holčičky v pusince otočí dudlíkem, ať je panenka v jakékoli pozici, tak se panence zavřou oči. Panenka má měkké tělíčko z materiálu „Soft Touch“, příjemné na dotek. S připravenými doplňky se mohou holčičku o panenku hezky starat.

Přednosti:

  • hra s panenkou rozvíjí dětskou představivost, komunikaci a empatii
  • doplňky rozšiřují možnosti hry s panenkou

Funkčnost:

  • umí zavírat oči, koupe se
  • pije vodu ze své lahvičky, může jíst i kaši
  • potom se vyčůrá do plenky anebo do nočníku, umí kakat
  • roní opravdové panenkovské slzy
  • ruce, nohy a hlava panenky jsou pohyblivé
  • snadné převlékaní oblečků

Obsah balení:

  • panenka, růžové body a čepička, celkem 10 doplňků, které podporují funkce panenky
  • nočník, plenka, talíř se lžičkou, porce kašičky, lahvička, kouzelný dudlík
  • rodný list pro panenku a náramky přátelství pro panenku a její malou maminku

Kupte holčičkám Baby Born s kouzelným dudlíkem!

Vhodné pro děti od 3 let Výška panenky: 43 cm  

Rozkošná panenka Baby Born od renomované značky Zapf Creation je vyrobena z měkkého materiálu. Panenky Baby Born milují děti po celém světě a žádná jiná panenka ji nemůže nahradit.

Produkt ZAPF CREATION - BABY born s kouzelným dudlíkem, holčička, 43 cm #709241 patří do skupiny produktů Interaktivní hračky, je v nabídce značky Baby Born, DR, Zapf Creation, v nabídce prodejce Alza.cz, 4kids.cz, Tera.cz, Market-24.cz, HAWAJ.CZ a je vhodný female.

Produkt ZAPF CREATION - BABY born s kouzelným dudlíkem, holčička, 43 cm #709241 je označen EAN kódem 4001167827956.

ZAPF CREATION - BABY born s kouzelným dudlíkem, holčička, 43 cm - parametry produktu

ZAPF CREATION - BABY born s kouzelným dudlíkem, holčička, 43 cm - historie ceny a dostupnosti

ZAPF CREATION - BABY born s kouzelným dudlíkem, holčička, 43 cm - další zajímavé produkty

ZAPF CREATION - BABY born s kouzelným dudlíkem, holčička, 43 cm - jak nakoupit nejvýhodnější?