ISO Pokladnička na mince hladový pejsek hnědá 8124

ISO Pokladnička na mince hladový pejsek hnědá 8124

ISO Pokladnička na mince hladový pejsek hnědá 8124

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 175 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISO Pokladnička na mince hladový pejsek hnědá 8124 - popis produktu

Interaktivní hračka ISO Pokladnička na mince hladový pejsek hnědá 8124: Vtipná hračka ideální pro drobné spoření nejmenších finančníků je určena dětem od 3 let. Pokladnička s pejskem v hnědé barvě motivuje děti zábavnou formou k šetření peněz. Jakmile položí minci do mističky na žrádlo, začne pejsek zběsile hltat vhozený peníz, dokud jej nevsune do kasičky. Hračka ISO hladový pejsek vyžaduje 2 AA baterie, které nejsou součástí balení. Kasička má na boční straně otvor, kterým můžete mince vysypat. Klíčové vlastnosti pokladničky na mince ISO hladový pejsek - hnědýOriginální kasička ve tvaru pejska pro děti od 3 letKdyž položíte minci do misky, posune pejsek penízek do kasičkyHnědý hladový pejsek funguje na 2 AA baterie, které nejsou součástí baleníAutomatická interaktivní pokladnička má na boku otvor s víčkem, kterým lze mince vysypatHladový pejsek vydává veselé zvuky a vrtí seMateriál:PlastRozměry:17 × 15 × 8 cm

Chcete naučit své dítě, jak ušetřit peníze? Interaktivní pejsek vám v této roli pomůže! Veselý pes sbírající mince povzbudí vaše dítě, aby odložili své peníze. Pejsek je skvělá hračka, která nejen baví, ale také učí - ideální pro první peníze vašeho dítěte.

Produkt ISO Pokladnička na mince hladový pejsek hnědá 8124 lze nalézt mezi produkty ve skupině Interaktivní hračky, je v nabídce značky DR, Iso Trade, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt ISO Pokladnička na mince hladový pejsek hnědá 8124 je označen EAN kódem 5900779933521.

ISO Pokladnička na mince hladový pejsek hnědá 8124 - parametry produktu

1. barvaTmavě hnědá
KategorieHračky, Vesla, Interaktivní hračky, Pokladničky
ZnačkaDR, Iso Trade
E-shopAlza.cz
EAN5900779933521

ISO Pokladnička na mince hladový pejsek hnědá 8124 - historie ceny a dostupnosti

ISO Pokladnička na mince hladový pejsek hnědá 8124 - další zajímavé produkty

ISO Pokladnička na mince hladový pejsek hnědá 8124 - jak nakoupit nejvýhodnější?