KIK KX7562 Nafukovací kruh se sedátkem Jednorožec 70 cm

KIK KX7562 Nafukovací kruh se sedátkem Jednorožec 70 cm

KIK KX7562 Nafukovací kruh se sedátkem Jednorožec 70 cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 269 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

KIK KX7562 Nafukovací kruh se sedátkem Jednorožec 70 cm - popis produktu

Kruh KIK KX7562 Nafukovací kruh se sedátkem Jednorožec 70 cm: Vodní hrátky v bazénu či moři si můžete užít i se svými nejmenšími ratolestmi. Nafukovací kruh ve tvaru jednorožce je opatřen sedátkem, které zabezpečí, že děťátko během koupání kruhem nepropadne. Dětský kruh Jednorožec KIK má vnější průměr 70 cm a je vyroben z kvalitního PVC. Jeho pohádkový vzhled s barevnou hřívou a zlatým rohem si všechny děti zamilují. Klíčové vlastnosti nafukovacího kruhu se sedátkem KIK KX7562 JednorožecDětský nafukovací kruh ve tvaru jednorožceDisponuje sedátkem pro bezpečné koupání malých dětíKruh má vnější průměr 70 cmDěti si oblíbí jeho pohádkový vzhledNafukovací kruh Jednorožec je vyroben z PVCVnitřní průměr kola:20 cmOtvory pro nohy:?15 cm

Nafukovací plavací kolo pro děti se sediskem je určeno pro první seznámení a začátky výuky plavání dětí do jednoho roku. Díky tvarovanému sedisku umožňují dítěti bezpečně kopat nožkami a tak mu poskytnout neuvěřitelné a zábavné momenty při hraní ve vodě. Kolo je vybaveno 2 nezávislými komorami a pohodlnou sedačkou, která zvyšuje pohodlí a bezpečnost dítěte.Hračka je nejvhodnější pro děti od 1 roku.Specifikace:2 vzduchové komorySedištěVelmi stabilníVěková hranice: od jednoho rokuPVC materiál o tloušťce 0,21mmRozměry:Průměr nafouknutého kola: 62 cmVnitřní průměr kola: 20 cmOtvory pro nohy: 15 cmBalení: 24 cm x 2 cm x 25 cmNafukovací kolo je určeno pouze pro používání pod dohledem rodičů nebo dospělé osoby.

Nafukovací kruh ve tvaru jednorožce určený pro děti.

Vlastnosti produktu:

  • Kruh je vybaven ve vnitřním prostoru gumovým dnem s otvory pro nohy.
  • Pomůcka je stylizována do tvaru jednorožce.
  • Skvělý doplněk pro vodní hrátky s vašimi dětmi.

Technické specifikace:

  • Materiál: PVC
  • Barva: bílá
  • Hmotnost: 0,34 kg
  • Průměr otvorů pro nohy: ~ 15 cm
  • Vnitřní průměr kruhu po nafouknutí: ~ 30 cm
  • Vnější průměr kruhu po nafouknutí: ~ 70 cm

Nafukovací plavací kruh je podpůrná plavecká pomůcka na plavání pro malé děti a jejich první seznámení se s vodou. Chystáte se na dovolenou nebo na koupaliště. Tenhle kruh je skvělé pro Vaše dítě. Jednorožci jsou magické tvory, takže na vaše dítě bude mít uklidňující vliv. Krásné duhové barvy a zlatý roh vypadají luxusně a zároveň pohádkově..

Tento produkt se nachází v kategorii Hračky pro děti, patří pod značku DR, KIK, Toys Group, v nabídce prodejce Alza.cz, Bajecnehracky.cz.

Produkt KIK KX7562 Nafukovací kruh se sedátkem Jednorožec 70 cm lze nalézt mezi produkty ve skupině Dětská kola, vyrábí jej značka DR, KIK, Toys Group, v nabídce prodejce Alza.cz, Bajecnehracky.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Hračky do vody od značky DR, KIK, Toys Group, naleznete ho u prodejce Alza.cz, Bajecnehracky.cz.

Produkt KIK KX7562 Nafukovací kruh se sedátkem Jednorožec 70 cm popisuje EAN kód 5903039711297.

KIK KX7562 Nafukovací kruh se sedátkem Jednorožec 70 cm - parametry produktu

KIK KX7562 Nafukovací kruh se sedátkem Jednorožec 70 cm - historie ceny a dostupnosti

KIK KX7562 Nafukovací kruh se sedátkem Jednorožec 70 cm - další zajímavé produkty

KIK KX7562 Nafukovací kruh se sedátkem Jednorožec 70 cm - jak nakoupit nejvýhodnější?