Beper Aroma lampa a zvlhčovač vzduchu s LED světlem 70401

Beper Aroma lampa a zvlhčovač vzduchu s LED světlem 70401

Beper Aroma lampa a zvlhčovač vzduchu s LED světlem 70401

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 876 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Beper Aroma lampa a zvlhčovač vzduchu s LED světlem 70401 - popis produktu

Aroma difuzér Beper 70401: Dopřejte si chvilku pro sebe a vytvořte si dokonalou a útulnou atmosféru s aroma difuzérem Beper 70401. Není to však jen obyčejný difuzér, svou vůní zpříjemní atmosféru a dodá jí nádech klidu a pohody. Difuzér umí zároveň efektivně zvlhčit vzduch, což ocení každý, komu nedělá dobře suché prostředí. Vzhledem k 2,4litrové nádobě na vodu vám vydrží velmi dlouho. Aroma difuzér Beper 70401 oplývá velmi tichým chodem, který nepřesáhne 35 dB(A). Pohodlně tak můžete mít přístroj zapnutý i během noci.  Klíčové vlastnosti aroma difuzéru Beper 70401Efektivně zvlhčí vzduchOplývá velmi tichým chodem Zpříjemní atmosféru a dodá jí nádech klidu a pohodyPřidejte do aroma difuzéru Beper 70401 pár kapek vašeho oblíbeného esenciálního oleje2,4litrová nádoba na voduAroma difuzér Beper 70401 je opatřen kvalitním LED osvětlením Možnost výběru ze 7 pastelových barevAutomatické vypnutí při nedostatku vodyVhodný do místnosti o velikosti 25 m2Aroma difuzér Beper 70401 s LED osvětlením Aroma difuzér Beper 70401 je opatřen kvalitním LED osvětlením s možností výběru ze 7 pastelových barev. Velmi pohodlně si tak vyberete přesně tu, která lahodí vašemu oku. Barvy však můžete také nechat volně plynout a užívat si klid a relax při měnících se barvách. Přidejte do aroma difuzéru Beper 70401 svůj oblíbený esenciální olej a dopřejte si chvilku pro sebe. Některé oleje dokážou také uvolnit napětí či pomoct zmírnit příznaky ucpaných dutin a alergií. 

Aroma olejová lampa a zvlhčovač vzduchu s led světlem a duhovým efektem. Zpříjemněte si chvíle relaxace a pohody s touto lampou. Lampa má využití nejen relaxační, ale zároveň může přispět k vašemu zdraví. Zvlhčovač vzduchu se stane nedílnou součástí vašeho domova. Nejen v chladných měsících kdy se topí je zvlhčovač velice užitečný. Během nastydnutí je možné do zvlhčovače přidat například mátu pro lepší dýchaní, nebo jiné vonné oleje pro provonění vašeho interiéru. Příjemná světla navíc navodí pocit klidu a bezpečí. Lampa potěší nejen dospělé kterým zpříjemní romantické chvíle díky měnícím se sedmi led světlům, ale i děti kterým může v noci sloužit jako světýlko aby se nebály. Pro větší bezpečnost se lampa při nedostatku vody sama vypne. Výrobky italské značky Beper vynikají hezkým, poutavým provedením a kvalitními výrobky, proto dobře zapadnou do Vaší domácnosti nebo kanceláře.

Zvlhčovač vzduchu Beper 70401 Zvlhčovač a aroma difuzér v jednom Beper 70401 je zvlhčovač vzduchu a aroma difuzér v jednom. Pomáhá zlepšit kvalitu vzduchu v interiéru. Proti suchému vzduchu a pokožce Sucho je jednou z příčin suché pokožky. Tento zvlhčovač vzduchu pomáhá vytvářet optimální vlhkost v místnosti. Aromaterapie Integrovaný difuzér éterických olejů poskytuje příjemné vůně a podporuje relaxaci a snižuje stres. Technické specifikace Ultrazvukový atomizér pro efektivní zvlhčování 7 barevných LED pro atmosféru relaxace 2,4l nádrž pro dlouhodobé zvlhčování Automatické vypnutí při vyprázdnění nádrže Výkon 180 ml/h pro rychlé zvlhčení vzduchu

Aroma olejová lampa a zvlhčovač vzduchu rovnoměrně rozptýlí vůni v místnosti. Disponuje až 7 barvami s duhovým efektem.

Produkt Beper Aroma lampa a zvlhčovač vzduchu s LED světlem 70401 patří do skupiny produktů LED lampy, patří značce Beper, barevná verze je bílá, v nabídce prodejce Tonerpartner.cz, 4home.cz, Alza.cz a je navržen unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Aroma difuzéry od značky Beper, v barevné verzi bílá, naleznete ho u prodejce Tonerpartner.cz, 4home.cz, Alza.cz a je určen unisex.

Produkt Beper Aroma lampa a zvlhčovač vzduchu s LED světlem 70401 patří do skupiny produktů Zvlhčovače vzduchu od značky Beper, barevné provedení je bílá v nabídce e-shopu Tonerpartner.cz, 4home.cz, Alza.cz a je navržen unisex.

Produkt Beper Aroma lampa a zvlhčovač vzduchu s LED světlem 70401 označuje EAN kód 8051772717988.

Beper Aroma lampa a zvlhčovač vzduchu s LED světlem 70401 - parametry produktu

Beper Aroma lampa a zvlhčovač vzduchu s LED světlem 70401 - historie ceny a dostupnosti

Beper Aroma lampa a zvlhčovač vzduchu s LED světlem 70401 - další zajímavé produkty

Beper Aroma lampa a zvlhčovač vzduchu s LED světlem 70401 - jak nakoupit nejvýhodnější?