KIK Nafukovací podložka pro batolata 65 × 50 cm černobílá

KIK Nafukovací podložka pro batolata 65 × 50 cm černobílá

KIK Nafukovací podložka pro batolata 65 × 50 cm černobílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 151 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

KIK Nafukovací podložka pro batolata 65 × 50 cm černobílá - popis produktu

Hrací podložka KIK Nafukovací podložka pro batolata 65 × 50 cm černobílá:Každé malé dítě by mělo mít místo, které slouží pro bezpečnou hru a rozvoj. A maminky i tatínci si mohou chvíli odpočinout, když se jejich ratolest baví sama. Dobře zvolené hračky inspirují děti k pohybu a podílejí se na správném motorickém vývoji. Všechny tyto požadavky bezpochyby splňuje hrací podložka KIK. Děti uchvátí její různobarevné vyhotovení a legrační obrázky. Hrací podložka KIK najde uplatnění od 3 měsíců věku. Klíčové vlastnosti produktu KIK Nafukovací podložka pro batolata 65 × 50 cm černobílá Hrací podložka KIK přináší dítěti bezpečný prostor na hraní a objevování Určená pro vnitřní i vnější použití Naplníte ji vodou Určená pro děti od 3 měsíců věku Materiálem pro zhotovení hrací podložky KIK je plast Dosahuje rozměrů 50 × 65 cm (š×d)

Nafukovací podložka je vhodná pro nejmenší děti. Podložka je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu. Stačí nafoukat okraj podložky a střed naplnit vodou.

Produkt KIK Nafukovací podložka pro batolata 65 × 50 cm černobílá má přiřazen EAN kód 5903039705814.

KIK Nafukovací podložka pro batolata 65 × 50 cm černobílá - parametry produktu

KIK Nafukovací podložka pro batolata 65 × 50 cm černobílá - historie ceny a dostupnosti

KIK Nafukovací podložka pro batolata 65 × 50 cm černobílá - další zajímavé produkty

KIK Nafukovací podložka pro batolata 65 × 50 cm černobílá - jak nakoupit nejvýhodnější?