Ruční pumpa do bazénu - BESTWAY 62002

Ruční pumpa do bazénu - BESTWAY 62002

Ruční pumpa do bazénu - BESTWAY 62002

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 95 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Ruční pumpa do bazénu - BESTWAY 62002 - popis produktu

RUČNÍ ČERPADLO DO BAZÉNU ? OBOUSMĚRNÉ - čerpadlo čerpá oběma směry, jak při pohybu nahoru, tak dolů, což zvyšuje jeho účinnost. ? KOMPAKTNÍ ROZMĚRY - díky malým rozměrům ho můžeme vzít na výlet, snadno se vejde do kufru, je lehký a šikovný. Nemusí být připojen k elektřině, takže se skvěle hodí i na kempování. ? UNIVERZÁLNÍ - sada obsahuje 3 trysky, díky kterým můžeme nafukovat matrace, pontony, nafukovací hračky, bazény atd. ? DLOUHÁ HADICE - umožňuje pohodlné pumpování, nemusíme se k danému produktu sklánět, stačí se postavit na stupačky ve spodní části pumpy a produkt pohodlně nafouknout. ? SPECIFIKACE - rozměry (délka): 30cm; kapacita: 700 cm3; tipy: 3 ks. vyměnitelný; hmotnost: 0,350 kg. SPECIFIKACE rozměr (délka): 30 cm kapacita: 700 cm3 tipy: 3 ks. vyměnitelné hmotnost: 0,350 kg ZAHRNUTA čerpadlo 3 vyměnitelné hroty ohebná hadice

Hustilka Bestway Pumpa ruční, 30 cm: Hlavně v létě se žádná domácnost neobejde bez pomůcky pro nafouknutí bazénku, míče či kruhu na plavání. Ruční pumpa Air Hammer byla navržena tak, aby v ní proudilo maximální množství vzduchu - rychle nafukuje jak při pohybu dolů, tak nahoru. Součástí pumpy je i pružná hadice a 3 adaptéry, díky kterým nafouknete téměř cokoli. Klíčové vlastnosti ruční pumpy Air HammerRuční pumpa Air Hammer pro manuální nafukováníVhodná pro nafukování bazénků, míčů, matrací, balonů apod.Velká vzduchová komora pro rychlé nafukováníNafukuje při pohybu nahoru i dolůPumpa má pružnou hadici a tři adaptéryVelikost:30 cmObjem:0,85 l (v jednom cyklu)

Ruční mechanická pumpa s pružnou hadicí je určena k nafukování a vyfukování bazénů, matrací, lehátek, míčů či dětských hraček, a to pomocí pohybu nahoru a dolů.

Skladba a funkčnost:

  • objemu 0,85 l/cyklus
  • disponuje velkou vzduchovou komorou pro rychlé nafukování
  • možnost maximálního proudění vzduchu při daním tvaru a objemu
  • 3 adaptéry pro téměř všechny nafukovací ventily
  • odolná plastová konstrukce

Zajistěte si příslušenství k nafukování produktů Bestway!

Výška: 30 cm

Spolehlivá ruční mini pumpa od firmy Bestway, vám pomůže snadno nafouknout jakýkoliv bazén, matrace nebo dětskou hračku. Pumpa může být použita na každý bazén, ať už se jedná o velký nafukovací bazén pro dospělé nebo, pro malý bazének pro děti. Vyrobená z kvalitního plastu.

Produkt Ruční pumpa do bazénu - BESTWAY 62002 patří do skupiny produktů Nafukovací lehátka od značky BESTWAY v nabídce e-shopu SMDledzarovky.cz, 4kids.cz a je designován unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Malá dílna, patří pod značku BESTWAY v nabídce e-shopu SMDledzarovky.cz, 4kids.cz a je navržen unisex.

Produkt Ruční pumpa do bazénu - BESTWAY 62002 je označen EAN kódem 6942138917796.

Ruční pumpa do bazénu - BESTWAY 62002 - parametry produktu

Ruční pumpa do bazénu - BESTWAY 62002 - historie ceny a dostupnosti

Ruční pumpa do bazénu - BESTWAY 62002 - další zajímavé produkty

Ruční pumpa do bazénu - BESTWAY 62002 - jak nakoupit nejvýhodnější?