KIK KX6150 Elektronický terč pro NERF pistole, 4 terče

KIK KX6150 Elektronický terč pro NERF pistole, 4 terče

KIK KX6150 Elektronický terč pro NERF pistole, 4 terče

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 279 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

KIK KX6150 Elektronický terč pro NERF pistole, 4 terče - popis produktu

Elektronický 4 bodový terč je fantastický produkt pro každého milovníka pěnových nábojů. Umožňuje dětem trénovat přesnost bez manuálního nastavování cílů. Dítě získává dovednosti koordinace oko-ruka a koncentrace, neboť sestřelování terčů vyžaduje soustředění. Děti mohou pořádat střelecké závody, díky kterým se naučí soutěží přehrávat a vyhrávat. Terč. má světelné a zvukové efekty, díky kterým je hra zábavnější. Při trefení terče je slyšet zvuk rozbíjení skla nebo potlesk. Kromě toho má digitální dvoumístné počítadlo bodů. Každý terč se po zasažení padne do zadu. Po sestřelení čtyř terčů získáváme 1 bod a všechny terče se automaticky vrátí nahoru. Terč je vyroben z plastu. K funkčnosti jsou zapotřebí 3 ks baterií typu AA 1,5V (nejsou součástí balení)Hračka je vhodná pro děti od 6 let.Fungování terče:Po zasažení cíle štít spadne a vydá zvukový efektPo sestřelení 3 štítů se štíty automaticky zvednouPočítadlo střelnice počítá bodyRozměr střelnice:délka: 33 cmšířka: 10 cmvýška: 17 cmRozměr balení:délka: 35 cmšířka: 6 cmvýška: 11 cmUPOZORNĚNÍ: Sada neobsahuje pistoli !!!

Příslušenství Nerf KIK KX6150 Elektronický terč: Procvičte si svou přesnost před vstupem na bojiště. Překvapte svého soupeře přesností střely. Napájení: 3 × 1,5V AA baterie (nejsou součástí balení)Rozměry: 33 × 10 × 17 cm

Interaktivní automatický 4-bodový terč pro zaměřování a střelbu. Terčíky jsou vhodné například ke střelbě s pistolí Nerf, pistolí s pěnovými náboji nebo s pistolí na kuličky.

Produkt KIK KX6150 Elektronický terč pro NERF pistole, 4 terče patří do skupiny produktů Interaktivní hračky, je v nabídce značky DR, KIK, Toys Group, v nabídce prodejce Mobilego.cz, Bajecnehracky.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dětské zbraně, je v nabídce značky DR, KIK, Toys Group v nabídce e-shopu Mobilego.cz, Bajecnehracky.cz.

Produkt KIK KX6150 Elektronický terč pro NERF pistole, 4 terče je označen EAN kódem 5903039718616.

KIK KX6150 Elektronický terč pro NERF pistole, 4 terče - parametry produktu

KIK KX6150 Elektronický terč pro NERF pistole, 4 terče - historie ceny a dostupnosti

KIK KX6150 Elektronický terč pro NERF pistole, 4 terče - další zajímavé produkty

KIK KX6150 Elektronický terč pro NERF pistole, 4 terče - jak nakoupit nejvýhodnější?