Trefl Pěnové puzzle Rozverná koťata

Trefl Pěnové puzzle Rozverná koťata

Trefl Pěnové puzzle Rozverná koťata

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 347 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Trefl Pěnové puzzle Rozverná koťata - popis produktu

Pěnové puzzle Trefl Pěnové puzzle Rozverná koťata: Pěnové puzzle je úžasná věc pro malé děti. Z jednotlivých dílů lze jednoduše složit menší nebo větší kostku, do které se dají schovat nejrůznější věci. Nejčastěji se ale využívá jako podložka na zem. Díky své barevné pestrosti a odlišné struktuře povrchu je pobyt na takové podložce pro děti velice atraktivní. A v případě pěnového puzzle značky Trefl se navíc mohou již v raném věku díky každodennímu kontaktu naučit poznávat obrázky. Puzzle je netoxické a omyvatelné, tlumí hluk a izoluje od chladu. Klíčové vlastnosti pěnového puzzle Trefl Rozverná koťata 117,5 × 60,5 cmLze využít jako stavebnici nebo podložku na zemBarevné pěnové puzzle Trefl láká ke hřeDěti se mohou rychle naučit poznávat obrázkyPěnové puzzle je netoxické a omyvatelnéTlumí hluk a skvěle izoluje od chladu

TREFL - Pěnové puzzle - Koťata 2020, Věková kategorie:2+

Produkt Trefl Pěnové puzzle Rozverná koťata lze nalézt mezi produkty ve skupině pěnové puzzle od značky Trefl, naleznete ho u prodejce Market-24.cz, Alza.cz.

Produkt Trefl Pěnové puzzle Rozverná koťata popisuje EAN kód 5900511612622.

Trefl Pěnové puzzle Rozverná koťata - parametry produktu

Trefl Pěnové puzzle Rozverná koťata - historie ceny a dostupnosti

Trefl Pěnové puzzle Rozverná koťata - další zajímavé produkty

Trefl Pěnové puzzle Rozverná koťata - jak nakoupit nejvýhodnější?