ISO 6105 Dětský stan Palác pro princezny - modrý

ISO 6105 Dětský stan Palác pro princezny - modrý

ISO 6105 Dětský stan Palác pro princezny - modrý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 799 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISO 6105 Dětský stan Palác pro princezny - modrý - popis produktu

Dětský stan Alum Dětský stan Princess 140cm - modrý:Hledáte zábavu pro své dítko? To pravé by mohl být dětský stan Alum. Zamiluje si ho každé dítě, které si rádo hraje se svými poklady. Dětský stan v originálním provedení hradu je skvělým místem nejen pro zábavu, ale i snění vašich ratolestí. Rozvíjí samostatnost v jejich světě fantazie, kde mohou mít svá pravidla. Tento typ stanu je určený do pokoje a na zahradu. K jeho výrobě posloužil kvalitní materiál, konkrétně polyester. Rozměry dětského stanu Alum činí 140 × 135 × 135 cm (vך×h). Zásadní vlastnosti produktu Alum Dětský stan Princess 140cm - modrý Dětský stan na hraní Alum si zamilují všechny děti Disponuje také okénky Vhodný do pokoje a na zahradu Materiálem stanu je polyester Dětskému stanu Alum dominuje bílá a modrá barva Má rozměry 140 × 135 × 135 cm (vך×h)

Krásný dětský stan v podobě šestihranného paláce, který potěší každou malou princeznu. Stan najde své místo jak v pokoji, tak na terase nebo na zahradě. Stan je velký, takže si v něm může hrát několik dětí současně. Všechny vchody jsou doplněny poloprůhlednými bílými závěsy.

Upozornění! Stan není vyroben z nepromokavého materiálu!

Technické specifikace:

  • Materiál: polyester, plast
  • Barva: modro-bílá
  • Rozměry jedné strany: 70 x 89 cm
  • Celkové rozměry: 135 x 135 x 140 cm

Dětský stan má moderní tvar a veselé barvy. Děti se v stane skvěle vyhrají. Při zapojení své fantazie si děti se stanu vytvoří svůj vlastní domek, ve kterém stráví mnoho hodin skvělé zábavy. Stan je možné využít jako doma, tak i v zahradě nebo na dovolené. Venku se může zvlášť může hodit jako ochrana před sluncem. Rychlé složení a zase rozložení je velkou výhodou tohoto dětského stanu. Technická specifikace: Materiál: polyesterRozměr rozloženého stanu: 95 cm x 95 cm x 92 cmSnadná manipulaceOmyvatelný hadříkem

Produkt ISO 6105 Dětský stan Palác pro princezny - modrý patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku Alum, ISO, Toys Group, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Hračky na zahradu, vyrábí jej značka Alum, ISO, Toys Group, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt ISO 6105 Dětský stan Palác pro princezny - modrý popisuje EAN kód 5902802907172.

ISO 6105 Dětský stan Palác pro princezny - modrý - parametry produktu

ISO 6105 Dětský stan Palác pro princezny - modrý - historie ceny a dostupnosti

ISO 6105 Dětský stan Palác pro princezny - modrý - další zajímavé produkty

ISO 6105 Dětský stan Palác pro princezny - modrý - jak nakoupit nejvýhodnější?