5886 DR LED zrcadlo s posvíceným - 22 LED - Bílé

5886 DR LED zrcadlo s posvíceným - 22 LED - Bílé

5886 DR LED zrcadlo s posvíceným - 22 LED - Bílé

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

5886 DR LED zrcadlo s posvíceným - 22 LED - Bílé - popis produktu

Jméno výrobku5886 LED zrcadloTitulLED make-up zrcadlo s osvětlením stojící pohyblivý nastavitelný přenosnýKlíčové vlastnostiEFEKTIVNÍ OSVĚTLENÍ - 22 diod umístěných symetricky kolem zrcadlové plochy, poskytuje množství světla zajišťující správnou viditelnost.NASTAVENÍ NÁKLONU - možnost změny úhlu zrcadla umožňuje nasvítit detaily a místa v souladu s individuálním očekáváním.SPECIFIKACE - rozměry (délka / šířka / výška) 12,5 / 16,5 / 26cm; hmotnost 395g.NASTAVENÍ ÚROVNĚ OSVĚTLENÍ - dotykové tlačítko umožňuje plynule zvyšovat nebo snižovat intenzitu vyzařovaného světla.NÁDOBA NA PODKLADU - stojan má prohlubeň, kam můžete uložit drobnosti, aby neklouzaly z povrchu stolu nebo desky.Klíčová slovakosmetické zrcadlo led makeup nastavení podsvícení přenosnéSpecifikaceSPECIFIKACEnapájení: 4 x 1,5V AA baterie (nejsou součástí balení)rozměry (délka / šířka / výška): 12,5 / 16,5 / 26cmhmotnost: 395ghmotnost s obalem: 550 g Správně provedené líčení nebo jiné kosmetické a pečující činnosti zlepšující stav a vzhled pokožky obličeje jsou nejen radostí pečovat o svůj image, ale také zárukou zdraví. LED zrcátko zajistí správnou viditelnost každé části obličeje, krku a dekoltu. Kolem zrcadlové tabule je umístěno 22 LED diod , takže jimi vyzařované světlo se šíří rovnoměrně a z mnoha stran osvětluje místa vyžadující největší soustředění a pozornost . Díky tomu lze výsledný efekt líčení a kosmetických činností precizně doladit a přinést zamýšlené výsledky v podobě krásného vzhledu. Sklon zrcátka lze nastavit o 180°, což umožňuje jeho přizpůsobení individuálním, aktuálním potřebám. Stabilní široká základna osvětleného zrcadla umožňuje jeho bezpečný a efektivní provoz. Nechybí ani speciální dutina, do které můžete uložit právě používanou drobnou kosmetiku na dosah ruky . Poté jsou zajištěny proti nekontrolovanému sklouznutí nebo sklouznutí ze stolu nebo desky stolu. Extrémně jednoduché ovládání funkce osvětlení napomáhá snadnému použití. Hlavní napájení se zapíná vypínačem na zadní straně krytu. Po jeho zapnutí lze osvětlení rychle a efektivně zapnout a vypnout jemným stisknutím dotykového tlačítka umístěného na okraji zrcátka. Chcete-li upravit úroveň osvětlení, podržte dotykové tlačítko a plynule se zesvětlí nebo ztlumí . Díky tomu si můžete přesně ověřit, jak bude vypadat efekt kosmetického ošetření nebo líčení v různých situacích – od atmosférické restaurace přes zatemněné klubové interiéry až po prosvětlené místnosti. Zrcátko s LED osvětlením je napájeno 4 bateriemi AA 1,5V (nejsou součástí balení). Příprava zrcadla LED k použití vyžaduje vložení zrcadlové tabule spojené s nohou do základny. Je však jednoduchý a nevyžaduje žádné další příslušenství. Po odklopení zrcátka jej můžete snadno vzít s sebou na cesty .

Extrémně jednoduché ovládání funkce osvětlení pomáhá při jednoduchém používání. Hlavní napájecí zdroj se spouští pomocí spínače umístěného v zadní části krytu. Po zapnutí může být osvětlení možno rychle a efektivně zapnout a vypnout jemným stisknutím dotykového tlačítka na okraji zrcadla. Chcete-li nastavit úroveň osvětlení, podržte stisknuté tlačítko, což způsobí hladké osvětlení nebo ztmavnutí . Díky tomu je možné přesně zkontrolovat, jak bude účinek kosmetické nebo make-upové úpravy vypadat v různých situacích.

  • Vyrobeno z plastu

  • 22 stále svítících LED světel

  • Otáčení v rozsahu 180 º

  • Vypínač na zadní straně

  • Dotykový vypínač na přední straně

  • Funguje na baterie (4 x AA, nejsou v ceně)

  • Rozměry (délka / šířka / výška): 12,5 / 16,5 / 26 cm

Kosmetické zrcátko ISO 5886 zrcátko 16 LED:Stolní kosmetické zrcátko na stůl ISO 5886 zrcátko 16 LED se stane praktickým pomocníkem v každé domácnosti. Disponuje LED osvětlením, které vám zajistí, že uvidíte veškeré detaily i v průběhu večera. Kosmetické zrcátko lze polohovat podle potřeb. Kosmetické zrcátko je vyrobeno z plast a chlubí se průměrem 17 cm. Zásadní parametry kosmetického zrcátko ISO 5886 zrcátko 16 LED Stolní kosmetické zrcátko se hodí každé ženě Materiálem zrcátka je plast Zrcátko s osvětlením pro lepší viditelnost Zvládnete si ho přizpůsobit tak, jak potřebujete Průměr zrcátka ISO 5886 zrcátko 16 LED je 17 cm Napájení: baterie AA Počet baterií: 4

Skvělé kosmetické zrcadlo, které vám zjednoduší práci při zkrášlování svého vzhledu.

Produkt 5886 DR LED zrcadlo s posvíceným - 22 LED - Bílé patří do skupiny produktů LED svítidla, vyrábí jej značka DR, ISO, Iso Trade, Soulima, v barevné verzi bílá, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii LED osvětlení od značky DR, ISO, Iso Trade, Soulima, v barvě bílá, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt 5886 DR LED zrcadlo s posvíceným - 22 LED - Bílé lze nalézt mezi produkty ve skupině Kosmetické pomůcky od značky DR, ISO, Iso Trade, Soulima, barevná varianta je bílá v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt 5886 DR LED zrcadlo s posvíceným - 22 LED - Bílé má přiřazen EAN kód 5902802906519.

5886 DR LED zrcadlo s posvíceným - 22 LED - Bílé - parametry produktu

5886 DR LED zrcadlo s posvíceným - 22 LED - Bílé - historie ceny a dostupnosti

5886 DR LED zrcadlo s posvíceným - 22 LED - Bílé - další zajímavé produkty

5886 DR LED zrcadlo s posvíceným - 22 LED - Bílé - jak nakoupit nejvýhodnější?