50950 Dětský dřevěný vozík - zvířecí farma

50950 Dětský dřevěný vozík - zvířecí farma

50950 Dětský dřevěný vozík - zvířecí farma

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 160 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

50950 Dětský dřevěný vozík - zvířecí farma - popis produktu

Chodítka patří mezi nejčastěji vybírané hračky pro děti, které začínají dělat své první krůčky.Chůze s dětským chodítkem usnadňuje udržení rovnováhy při zdokonalování chůze. Chodítko bylo navrženo s ohledem na ty nejmenší. Je výjimečně stabilní a zároveň bezpečné, vyrobené z bukového dřeva nejvyšší kvality. Hračka dokonale kombinuje funkci chodítka a vzdělávacího panelu. Na kterém jsou úžasné atrakce. Hračka navíc rozvíjí představivost a kreativní myšlení.Díky tomuto chodítku budete moci pozorovat, jak si vaše dítě osvojuje nové motorické dovednosti. Celá řada byla vyrobena z lakovaného dřeva a natřena neškodnými barvami, které uspokojí každého uživatele a poskytnou mu spoustu zábavy. Naší prioritou je bezpečnost a kvalita našich výrobků, proto dbáme na to, aby barvy, které používáme k natírání našich hraček, byly nezávadné a splňovaly bezpečnostní normy (EN71 a ASTM). Tato hračka je vhodná pro děti starší 18 měsíců. Rozměry balení:Délka: 360 mm x výška: 470 mm x šířka: 80 mm

Chodítko Dřevěné chodítko: Dřevěné chodítko představuje velmi praktického pomocníka a hračku v jednom, který slouží pro rozvíjení dětské chůze a motoriky. Hračka je vhodná pro všechny děti od 1,5 roku, kterým poskytne skvělou oporu a stabilitu při jejich prvních krocích. Její součástí jsou různé provlékačky, bludiště a otáčecí hračky, ty děti náramně zabaví. Dřevěné chodítko dokonale usnadní dětem jejich první kroky. Klíčové vlastnosti dřevěného chodítkaVelmi praktické dřevěné chodítkoVhodné pro děti od 1,5 rokuPro rozvoj dětské chůze a motorikyPoskytne dětem oporu a stabilitu při jejich prvních krocíchSoučástí chodítka jsou různé provlékačky, bludiště a otáčecí hračkyVyrobené z velmi kvalitního dřeva Rozměry:45,5 × 34 × 32 cm

Dřevěné chodítko je příjemnou motivací pro nácvik prvních krůčků, kdy se děti přidržují za jeho madélko a posouvají ho vpřed. Na předním panelu objeví děti zábavné aktivity.

Skladba a funkčnost:

  • chodítko má 4 pojízdná kolečka
  • na předním panelu jednoduchý labyrint s korálky na drátku
  • souprava funkčních ozubených koleček, hodiny

Kupte holčičkám krásné chodítko!

Vhodné pro děti od 18 měsíců

Materiál: dřevo, kov Rozměry: 45 x 26,7 x 31 cm Rozměr balení: 34 x 47,5 x 11 cm

Dřevěné chodítko s herními prvky pro rozvíjení dětské chůze a motoriky. Rozměry cca 34 x 45,5 x 32 cm. Obsahuje různé provlékačky, bludiště a otáčecí hračky. Rozměry balení cca 31 x 47 x 11 cm. Věk 18m+

Dětský dřevěný vozík pozitivně ovlivňuje vývoj dítěte a současně poskytuje dobrou zábavu. Dítě tlačí vozík před sebou a naučí se dělat první kroky.

Tento produkt naleznete ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Viga, v nabídce prodejce Darkovo.cz a je přizpůsoben female.

Produkt 50950 Dětský dřevěný vozík - zvířecí farma patří do skupiny produktů Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Viga, naleznete jej v e-shopu Darkovo.cz a je přizpůsoben female.

Produkt 50950 Dětský dřevěný vozík - zvířecí farma popisuje EAN kód 6934510509507.

50950 Dětský dřevěný vozík - zvířecí farma - parametry produktu

50950 Dětský dřevěný vozík - zvířecí farma - historie ceny a dostupnosti

50950 Dětský dřevěný vozík - zvířecí farma - další zajímavé produkty

50950 Dětský dřevěný vozík - zvířecí farma - jak nakoupit nejvýhodnější?