50017 DR Dětské dřevěné puzzle - Zvířátka ze dvora

50017 DR Dětské dřevěné puzzle - Zvířátka ze dvora

50017 DR Dětské dřevěné puzzle - Zvířátka ze dvora

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 228 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

50017 DR Dětské dřevěné puzzle - Zvířátka ze dvora - popis produktu

Vkládačka Dřevěná vkládačka - farma: S hračkou dřevěná vkládačka si děti užijí spoustu zábavy. Potěší zejména všechny děti od 1,5 roku, které s její pomocí budou rovněž rozvíjet jemnou motoriku i myšlení. Obsahuje celkem 8 dřevěných dílků, které je potřeba vložit na správné místo na desce. Hračka tak kombinuje jemnou motoriku s učením se konkrétních zvířátek a rozpoznáváním jejich tvarů. Dřevěná vkládačka děti jednoduše skvěle zabaví. Klíčové vlastnosti dřevěné vkládačky - farmaDřevěná hračka vhodná pro děti od 1,5 rokuKombinuje jemnou motoriku s učením se konkrétních zvířátekDěti se rovněž učí rozpoznávat tvary zvířátekDřevěná vkládačka obsahuje celkem 8 dřevěných dílkůVyrobena z velmi kvalitního dřeva Rozměry desky:30 × 22,5 cm

Dětské dřevěné puzzle s úchyty Viga Farma. Puzzle na dřevěném podkladu je tvořeno dílky s obrázky, které najdete na každé farmě. Dětem se díky úchytům puzzle lépe drží v prstech a snáze se vkládá do určených míst. Balení obsahuje 8 dílků. Určeno pro děti od 18 měsíců. První puzzle pro Vaše malé děti, má velmi výrazné barvy, jednoduchý design a velké dílky. Naší prioritou je bezpečnost a kvalita našich výrobků, a proto barvy použité na hračkách nejsou toxické a splňují bezpečnostní standardy (EN71 a ASTM). Rozměr cca: 30x23 cm.

Dřevěná vkládačka se zvířátky. Rozměry dřevěné desky cca 30 x 22,5 cm. Rozměry balení cca 30 x 27 x 1 cm. Věk 18m+

Sada obsahuje 8 puzzle dílků, které se vkládají do základní dřevěné podstavy.

Tento produkt se nachází v kategorii Hračky pro děti, patří pod značku DR, Viga, v nabídce prodejce Darkovo.cz, Alza.cz.

Produkt 50017 DR Dětské dřevěné puzzle - Zvířátka ze dvora lze nalézt mezi produkty ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka DR, Viga, naleznete jej v e-shopu Darkovo.cz, Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Základní desky, je v nabídce značky DR, Viga v nabídce e-shopu Darkovo.cz, Alza.cz.

Produkt 50017 DR Dětské dřevěné puzzle - Zvířátka ze dvora popisuje EAN kód 6934510500177.

50017 DR Dětské dřevěné puzzle - Zvířátka ze dvora - parametry produktu

50017 DR Dětské dřevěné puzzle - Zvířátka ze dvora - historie ceny a dostupnosti

50017 DR Dětské dřevěné puzzle - Zvířátka ze dvora - další zajímavé produkty

50017 DR Dětské dřevěné puzzle - Zvířátka ze dvora - jak nakoupit nejvýhodnější?