Trefl 5 Sekund společenská hra (1806)

Trefl 5 Sekund společenská hra (1806)

Trefl 5 Sekund společenská hra (1806)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 427 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Trefl 5 Sekund společenská hra (1806) - popis produktu

Hra, která vás naučí rychle myslet i mluvit! Jistě, tři plemena psů určitě vyjmenovat dokážete. Ale zvládnete to v časovém presu? Tak schválně! Máte na to pouhých 5 sekund a ostatní hráči netrpělivě čekají na vaši chybu. Čas není na vaší straně, takže vyslovte, cokoli vás napadne. Kuličky ve speciální časomíře se řítí dolů a můžete si být jistí, že vaše odpovědi budou občas docela zvláštní a hodně se nasmějete. Pokud budete mít štěstí, můžete se otázce vyhnout nebo ji přehodit na jiného hráče. Užívejte legrace a schválně, kdo z hráčů bude v cíli jako první. Balení obsahuje: 378 karet s otázkami (756 otázek), 6 karet 'Další', 6 karet 'Výměna', 6 figurek, 1 hrací kostka, 1 spirálová časomíra, 1 krabička na kartyrozměry hrací podložky: 25 x 50 cm

Dokážeš vyjmenovat tři různá plemena psů, když tě tlačí čas? Pozor! Máš na to pouze 5 sekund a ostatní hráči čekají na tvé zaváhání! Během rychlé časomíry budeš říkat zábavné odpovědi. Pokud budeš mít štěstí, můžeš otázku posunout dalšímu hráči.Rozměr krabice: 26 x 26 x 8 cmVhodné od 8 letTechnické údaje:Obsah balení:5 Sekund nová grafika společenská hra v krabici 26x26x8cm CZ verzePokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Společenská hra, při které hráči uplatní rychlou úvahu a rychlé mluvení.

Na správnou odpověď mají 5 sekund.

Obsah balení:

  • karty, hrací deska, figurky, speciální časomíra
  • plastová krabička, návod

Kupte dětem 5 sekund a hrajte s nimi!

Vhodné pro děti od 8 let Počet hráčů: 3 – 6 Průměrná doba hry: 10 – 15 min. Rozměr balení: 26 x 26 x 8 cm

Rodinná hra, u které se rozhodně nebudete nudit!Vyjmenuj tři věci, které se nedají dělat ve tmě, tři filmové hrdiny nebo třeba tři kovové předměty. Zdánlivě jednoduché otázky, ale co když máš na odpověď jen '5 sekund'?Více než 750 otázek a speciální časoměřič slibuje velkou porci zábavy s legračními odpověďmi. Kdo bude nejrychleji v cíli?

Produkt Trefl 5 Sekund společenská hra (1806) lze nalézt mezi produkty ve skupině Společenské hry, patří pod značku Teddies, Trefl, v nabídce prodejce Market-24.cz, 4kids.cz, 4home.cz, Alza.cz, Kokiskashop.cz a je určen unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Stolní hry, je v nabídce značky Teddies, Trefl, naleznete ho u prodejce Market-24.cz, 4kids.cz, 4home.cz, Alza.cz, Kokiskashop.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt Trefl 5 Sekund společenská hra (1806) je označen EAN kódem 5900511018066.

Trefl 5 Sekund společenská hra (1806) - parametry produktu

Trefl 5 Sekund společenská hra (1806) - historie ceny a dostupnosti

Trefl 5 Sekund společenská hra (1806) - další zajímavé produkty

Trefl 5 Sekund společenská hra (1806) - jak nakoupit nejvýhodnější?