44044 Sada dřevěných zvířátek na vyšívání - PolarB

44044 Sada dřevěných zvířátek na vyšívání - PolarB

44044 Sada dřevěných zvířátek na vyšívání - PolarB

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 220 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

44044 Sada dřevěných zvířátek na vyšívání - PolarB - popis produktu

Provlékačka Dřevěné provlékání: Dřevěné provlékání Viga pro nejmenší zaujme svým pastelovým barevným provedením v designu PolarB s ledním medvídkem a jeho kamarády. Součástí balení jsou čtyři zvířátka a čtyři provázky. Děti si mohou vybrat mezi ledním medvídkem, liškou, ježkem a slonem. Všechna zvířátka jsou vyrobena ze dřeva a barvená netoxickými barvami, jsou proto pro děti maximálně bezpečná a díky pastelovým barvám i zajímavá. Cílem dřevěné provlékačky je protahovat provázky předvrtanými dírkami uvnitř zvířátek. Součástí balení je praktický sáček, do kterého můžete dílky schovat. Provlékání Viga nutí děti procvičit jemnou motoriku, soustředění a trpělivost. Hračka je vhodná pro holky i kluky od tří let. Klíčové vlastnosti dřevěného provlékání VigaDřevěné provlékání Viga v provedení zvířátek je vhodné pro holky a kluky od 3 letDesign PolarB v pastelových barváchHračka pomáhá dětem cvičit a rozvíjet jemnou motoriku, soustředění a trpělivostSoučástí balení jsou čtyři zvířátka a čtyři provázkyDěti si mohou vybrat mezi liškou, ledním medvídkem, ježkem a slonemCílem dřevěné provlékačky je protahovat provázky předvrtanými dírkami uvnitř zvířátekVšechna čtyři zvířátka jsou vyrobena z kvalitního dřeva a barvena netoxickými barvamiSoučástí je sáček, do kterého můžete dílky uschovat Obsah balení:4 zvířátka4 provázkySáček k uschování

Viga Dřevěné provlékání zvířátka Toto balení obsahuje 4 barevné předlohy s dírkami s motivem zvířátek a také dřevěné dílky a šňůrku na provlékání, díky které děti mohou ' přišít ' jednotlivé dílky na zvířátka. Úkolem dětí je převlékat šňůrku na jednotlivých předlohách formou ' prošívání ', přičemž u dětí zdokonaluje jemná motorika a logické myšlení. Šňůrka má délku 120 cm, rozměry zvířátek jsou: ježek: 16 x 13,8 x 0,5 cm sloník: 15,6 x 14,5 x 0,5 cm medvěd: 15,6 x 15 x 0,5 cm liška: 16 x 14,5 x 0,5 cm Hračka je doporučena pro děti od 3 let.

Dřevěné provlékání

Dřevěné provlékání se zvířátky. Obsahuje 4 zvířátka a 4 povázky. Balení obsahuje praktický šáček na úschovu hračky. 

  • Rozměry balení cca 21,5 x 19,5 x 5,5 cm 
  • Věk 3+

Produkt 44044 Sada dřevěných zvířátek na vyšívání - PolarB patří do skupiny produktů Dřevěné hračky, vyrábí jej značka PolarB, Viga, naleznete jej v e-shopu Market-24.cz, Alza.cz, Darkovo.cz.

Produkt 44044 Sada dřevěných zvířátek na vyšívání - PolarB je označen EAN kódem 6971608440441.

44044 Sada dřevěných zvířátek na vyšívání - PolarB - parametry produktu

44044 Sada dřevěných zvířátek na vyšívání - PolarB - historie ceny a dostupnosti

44044 Sada dřevěných zvířátek na vyšívání - PolarB - další zajímavé produkty

44044 Sada dřevěných zvířátek na vyšívání - PolarB - jak nakoupit nejvýhodnější?