Forma na led - mražené mozky

Forma na led - mražené mozky

Forma na led - mražené mozky

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 160 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Forma na led - mražené mozky - popis produktu

Jsou různé situace, ve kterých - jak se říká - třeba používat mozek, avšak způsob, který navrhujeme, určitě nikdo z Vašich přátel nebude očekávat! Pozvěte lidi na party, na kteréj se bude z mozků pařit - efekt překvapení je zaručen! Ledové mozečky se budou určitě líbit každému, ale bohužel nemají vliv na zvýšení intelektu. Obzvláště, pokud nápoj obsahuje velkou dávku alkoholu!Forma na výrobu 4 ks ledových mozkůPrůměr formy: 15 cmPrůměr jednoho ledového mozečku: 5 cmZásilkovňa - výdejní místa: 79 KčPPL ParcelShop a Parcelbox: 89 KčPPL kurýr: 109 KčDobírka: + 30 KčPři objednávce nad 1500 Kč je doprava zdarma.

Na žádné párty by neměly chybět míchané nápoje s ledem pro dostatečné osvěžení. Led ve tvaru mozku jistě upoutá pozornost každého návštěvníka.

Produkt Forma na led - mražené mozky patří do skupiny produktů Formy na led, patří pod značku DR v nabídce e-shopu Darkovo.cz.

Produkt Forma na led - mražené mozky je označen EAN kódem 5903181040276.

Forma na led - mražené mozky - parametry produktu

Forma na led - mražené mozky - historie ceny a dostupnosti

Forma na led - mražené mozky - další zajímavé produkty

Forma na led - mražené mozky - jak nakoupit nejvýhodnější?