3M™ univerzální označovací PVC lepicí páska 764i, zelená, 50 mm x 33 m

3M™ univerzální označovací PVC lepicí páska 764i, zelená, 50 mm x 33 m

3M™ univerzální označovací PVC lepicí páska 764i, zelená, 50 mm x 33 m

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 204 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

3M™ univerzální označovací PVC lepicí páska 764i, zelená, 50 mm x 33 m - popis produktu

Lepicí páska 3M™ univerzální označovací PVC lepicí páska 764i, zelená, 50 mm x 33 m: Označovací lepicí páska 3M nabízí všestranné využití. Lze ji použít pro značení v místech s lehkým provozem, značení stěn a potrubí, k univerzálnímu upevňování a ovazování, ke značení součástí či celých strojů, k dočasné ochraně výrobků či vybavení před oděrem či k omotávání i utěsňování zakřiveného a vypouklého povrchu. Páska je navržená s vinylovým podkladem a kaučukovým lepidlem. Lepidlo zajišťuje okamžitou přilnavost, zatímco vinylový podklad se přizpůsobí mnoha nepravidelným povrchům. Klíčové vlastnosti univerzální označovací PVC lepicí pásky 764i 3M, zelené, 50 mm x 33 mUniverzální označovací lepicí páska s všestranným využitímLze ji použít pro značení v místech s lehkým provozem, značení stěn a potrubíVhodná i k univerzálnímu upevňování a ovazováníUmožňuje dočasnou ochranu výrobků či vybavení před oděremPáska 3M je navržená s vinylovým podkladem a kaučukovým lepidlemLepidlo zajišťuje okamžitou přilnavostVinylový podklad se přizpůsobí mnoha nepravidelným povrchůmPáska je vysoce odolná proti vlhkosti, korozi i oděruZaručí dlouhou životnost spojůBarevné provedení: zelené Lepicí páska 3M je vhodná do domácnosti i pro profesionální použitíLepicí páska 3M je vysoce odolná proti vlhkosti, korozi i oděru. Zaručí navíc dlouhou životnost spojů u celé řady běžných aplikací. Kromě toho si udržuje živé barvy v průběhu času, a tím zajišťuje dlouhodobou kvalitu. Lepicí pásku 3M využijete v domácnosti, ale vhodná je i pro profesionální použití. Vyniká svojí precizní přilnavostí a skutečně mnohostranným využitím. Rozměry:330 × 5 cm

Produkt 3M™ univerzální označovací PVC lepicí páska 764i, zelená, 50 mm x 33 m lze nalézt mezi produkty ve skupině Lepicí páska, patří značce 3M, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Lepicí pásky, patří značce 3M, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

3M™ univerzální označovací PVC lepicí páska 764i, zelená, 50 mm x 33 m - parametry produktu

3M™ univerzální označovací PVC lepicí páska 764i, zelená, 50 mm x 33 m - historie ceny a dostupnosti

3M™ univerzální označovací PVC lepicí páska 764i, zelená, 50 mm x 33 m - další zajímavé produkty

3M™ univerzální označovací PVC lepicí páska 764i, zelená, 50 mm x 33 m - jak nakoupit nejvýhodnější?