3M 77 Scotch-Weld™, víceúčelové lepidlo ve spreji, 500 ml

3M 77 Scotch-Weld™, víceúčelové lepidlo ve spreji, 500 ml

3M 77 Scotch-Weld™, víceúčelové lepidlo ve spreji, 500 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 583 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

3M 77 Scotch-Weld™, víceúčelové lepidlo ve spreji, 500 ml - popis produktu

Lepidlo 3M™ Super 77™ lepidlo ve spreji 500 ml: Víceúčelové lepidlo ve spreji 3M Super 77 je ideálním pomocníkem pro lepení papíru, lepenky, tkanin, měkkých či polyesterových pěn a řady dalších lehkých materiálů. Lepidlo disponuje rychlou počáteční lepivostí při aplikaci na jeden povrch a při aplikaci na oba povrchy dlouhou otevřenou dobou. Díky svému složení se velmi snadno používá, bez nutnosti vsakování a v průběhu času nežloutne. 3M Super vyniká rovněž dlouhou životností spojů a svojí vysokou všestranností. Klíčové vlastnosti lepidla ve spreji 3M Super 77 500 mlVíceúčelové lepidlo ve sprejiVhodné pro lepení lehkých materiálůVelmi snadná aplikaceBez nutnosti vsakování a bez žloutnutí v průběhu času3M Super zajistí dlouhou životnost spojů Objem:500 ml

Prvotřídní víceúčelové lepidlo ve spreji od světové značky 3M. Spolehlivě lepí většinu lehkých materiálů: plastové fólie, karton, polystyren, papír, výrobky z pružné pěny, izolace ze skelných vláken, plsť, korek, tkaniny a další. Lepidlo je i přes svou vyšší cenu často používaným zbožím, jelikož je chtěné pro svou vysokou kvalitu a pevnost spoje. Lepidla je navíc pro dostatečně pevný spoj třeba menší množství než u běžných lepidel, a proto Vám vydrží déle. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme.

Tento produkt se nachází v kategorii Lepidla ve spreji, patří pod značku 3M, Artikon,3M, v nabídce prodejce CDRmarket.cz, KnihyDobrovsky.cz.

Produkt 3M 77 Scotch-Weld™, víceúčelové lepidlo ve spreji, 500 ml popisuje EAN kód 5900422025962.

3M 77 Scotch-Weld™, víceúčelové lepidlo ve spreji, 500 ml - parametry produktu

3M 77 Scotch-Weld™, víceúčelové lepidlo ve spreji, 500 ml - historie ceny a dostupnosti

3M 77 Scotch-Weld™, víceúčelové lepidlo ve spreji, 500 ml - další zajímavé produkty

3M 77 Scotch-Weld™, víceúčelové lepidlo ve spreji, 500 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?