Ruhhy Magnetická lišta na nože

Ruhhy Magnetická lišta na nože

Ruhhy Magnetická lišta na nože

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 44 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Ruhhy Magnetická lišta na nože - popis produktu

Chtěli byste mít při přípravě jídel své nože vždy po ruce, ale velké a nevzhledné stojany se vám nelíbí? Neriskujte bezpečnost svých prstů vybíráním nožem, které jsou jen tak pohozené v zásuvce s příborem. Magnetický držák na nože můžete jednoduše připevnit přímo na stěnu, do výšky, kde budete mít přehled a skvělou dostupnost a vaše děti na ně nedosáhnou. Je vyroben z nerezové oceli, je pevný a perfektně plní svou funkci. Magnetický držák na nože je doplněk, který v sobě spojuje praktickou i bezpečnostní stránku pro celou domácnost.Vyroben z nerezové oceli a magnetuHmoždinky a šrouby v baleníRozměry: 33 x 4,8 x 1,2 cmZásilkovňa - výdejní místa: 79 KčPPL ParcelShop a Parcelbox: 89 KčPPL kurýr: 109 KčDobírka: + 30 KčPři objednávce nad 1500 Kč je doprava zdarma.

MAGNETICKÁ LIŠTAVÝKONNÝ MAGNET   - díky použití dvojitého magnetického jádra jsou kovové předměty pevně 'přichyceny' k proužku.SNADNÁ MONTÁŽ   - lištu lze připevnit rozpěrnými šrouby nebo oboustrannou páskou.UNIVERZÁLNÍ   - bude funkční doma, v garáži, studiu a dílně.JEDNODUCHÝ DESIGN   - lišta dokonale zapadne do každého interiéru.SPECIFIKACE   - rozměry (délka / tloušťka): 32,5 / 5 / 1,5 cm, hmotnost: 250 g, v sadě: magnetická lišta, montážní kolíky.SPECIFIKACErozměry (délka / tloušťka): 32,5x5x1,5cmhmotnost: 250gSOUČÁST BALENÍmagnetická lištamontážní prvky

Magnetická lišta na ukládání nožů a jiného nádobí. Ideální dárek pro kuchaře na připevnění nožů do kuchyně, stejně i pro kutila jako pomocný nástroj v garáži. Magnetická lišta je určena k trvalému umístění na stěnu kuchyňské linky.

Produkt Ruhhy Magnetická lišta na nože je označen EAN kódem 5901785366976.

Ruhhy Magnetická lišta na nože - parametry produktu

VýrobceRuhhy
KategorieDárky, Lišty, Stojany, Nádobí
EAN5901785366976

Ruhhy Magnetická lišta na nože - historie ceny a dostupnosti

Ruhhy Magnetická lišta na nože - další zajímavé produkty

Ruhhy Magnetická lišta na nože - jak nakoupit nejvýhodnější?